matvarer for å unngå på en lav natrium diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-31
Lav natrium dietter kan nytte de med høyt blodtrykk, pusteproblemer, og hevelser i bena på grunn av væskeansamlinger i kroppen. Lav natrium dietter krever eliminering av visse matvarer. Les videre for å finne ut hva du skal unngå mens du er på en lav natriumdiett

trenger Du:
datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Kjøtt og nøtter

Kutt ned på røkt, gravet, saltet, eller hermetisk kjøtt med bacon, kjøttpålegg, skinke, wienerpølser, pølse, scrapple, kjøttpålegg, sardiner , kaviar og ansjos. Du bør også avstå fra å spise frosne panerte kjøtt og middager, som burritos og pizza, og hermetisert forretter, som for eksempel ravioli, spam og chili. Saltede nøtter inneholder også mye natrium.

Meieri

Buttermilk, ost, ost sprer og sauser, og cottage cheese er alle høyt i natrium. Makaroni og ost blanding er en annen høyt natrium valg for å unngå.

Brød og Korn

Brød og rundstykker med saltet topper er høy i natrium og bør unngås. Du bør kutte rask brød, self-rising mel, og kjeks, pannekake, og vaffel blander fra kostholdet ditt. Pizza, kjeks, korn brød, brød smule belegg, krutonger, og saltet kjeks --- samt prepackaged mikser for poteter, ris, pasta, og stuffing --- er høy i natrium også. Instant hot korn kan også inneholde høye mengder natrium. Samlet, jo mer bearbeidet et korn er, jo mer sannsynlig er det å være høy i natrium.

Frukt og grønnsaker

Canned grønnsaker og grønnsaker, oliven, pickles, surkål, og andre syltede grønnsaker er svært høy i natrium og bør unngås. Pasta og tomatsaus som ikke er hjemmelaget er også natrium tungvektere. Relishes, Maraskino kirsebær og tørket frukt bør også sjekkes for deres natrium innhold.

Andre Foods Unngå

Canned suppe, buljong, og buljong, samt flasker salatdressinger, saltet smør eller margarin, og øyeblikkelig pudding og kakemikser inneholde høye nivåer av natrium. Regelmessig peanøttsmør, fest sprer og dips kan også ødelegge lav natrium diett. TV middager, om de har kjøtt i dem eller ikke, har en tendens til å være høy i natrium. I tillegg bør du unngå å legge salt til andre matvarer mens du spiser eller matlaging.

Drikkevarer

Diet drikkevarer, som diett brus, inneholder natrium, som gjør myknet vann.


Previous:nothing Next:lønnesirup sitronsaft rens

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • nyttige vekttap ideer
 • ernæring for diabetikere
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • vektkontroll kirurgi
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • kosthold for prostata kreft behandling
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • hvordan å unngå oppblåst mage
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com