matvarer som redusere mage fett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-25
Hvert år når sommeren og badedrakt sesongen treff, vi alle ville gjøre nesten hva som helst for å ha en flat, tonet mage og midsection. Dessverre er denne delen av kroppen en av de vanskeligste å tone og slanke, forårsaker de fleste å ha minst noen mage fett. Men det er håp: Det er noen typer mat og mineraler du kan spise for en flatere mage

Eat "Good" Fats

Klipp ut de dårlige fett i kosten og bare spise de "gode" de, inkludert monosaturated fett, som finnes i olivenolje, peanut olje, nøtter, frø og avokado. Umettet og polysaturated er også gode typer, og finnes i vegetabilsk olje, solsikkeolje, soya, nøtter og frø. Når du tilbereder, velger disse "gode" fettet, snarere enn de dårlige som mettet og trans fett. Mange bakt mat, potetgull og enkelte bearbeidede frokostblandinger er svært høy i mettet eller transfett, så les etikettene og unngå dem så mye som mulig.

Opphold Hydrerte

drikke nok vann er viktig for å redusere mage fett. Sikt minst 64 oz. en dag --- åtte fulle glass --- og enda mer hvis du klarer det. Vann skyller systemet, bli kvitt giftstoffer. Jo mer vann du drikker hver dag, jo mer giftstoffer vil bli eliminert fra kroppen din, hjelper bryte ned fett.

Protein og Mineraler

Spise riktig type protein kan hjelpe slanke seg midjen fordi de gjør at du føler deg full lenger, redusere din trang til snack, og har den ekstra bonus øke din energi og metabolisme. Spis magert kjøtt som fisk, kylling eller kalkun. Protein kan også komme av å spise fett-fri meieriprodukter, egg og nøtter. Mål for bare en håndfull usaltet mandler, valnøtter eller Brasil nøtter fordi de er lastet med kalorier. Selen har også vist seg å bidra til å redusere mage fett, samt risikoen for visse kreftformer. Mat rik på selen er sjømat, kylling, valnøtter, biff, soya og havre. Du kan også ta en selen supplement, men les etiketten og følgende dosering nøye fordi overskytende mengder selen kan være giftig.

Spis frukt og grønnsaker

Orange-farget frukt og grønnsaker er gode på å hjelpe til å bryte nedover magen fett. Aprikos, gulrøtter, honningmelon, appelsiner, grapefrukt og fersken er gode eksempler. Disse matvarer er også høy i vitamin C og beta karoten, to næringsstoffer avgjørende for en sunn kropp. Spis grønnsaker rå så ofte som mulig, og velge mer grønnsaker enn frukt som mange frukter har store mengder sukker. Fruktjuice inneholder også en stor mengde sukker, så laste opp på grønnsaker og frukt i naturlig tilstand å flat midsection. Kombiner dine frukt og grønnsaker med fiber til å føle deg mett lengre, og selvsagt regulere ditt fordøyelsessystem.


Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt uten for mye trening

Relaterte artikler


 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • sunt vekttap hjelp
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com