om grønn te vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-22
Grønn te er hevdet vekttap og andre helsemessige fordeler har blitt vitenskapelig bevist når det brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon. Drikke grønn te regelmessig uten høy fruktose mais sirup finnes i mange merkevarer grønn te, samt uten tilsatt sukker, har vist seg å bistå i vekttap i vitenskapelige studier

Du trenger:.
gyldig resept.

Fordeler

Grønn te hjelper i vekttap fordi den inneholder koffein og EGCG (epigallocatechin gallate). Selv om koffein forbruk ikke kan være anbefalt for noen mennesker, fører samspillet mellom koffein og EGCG kroppen å absorbere mindre fett og å sperre veien at energi kan omdannes til fett i kroppen.

I tillegg , er grønn te sies å bidra til å regulere blodsukkernivået og øke stoffskiftet. Grønn te også demper appetitten, slik at folk som drikker det regelmessig pleier ikke å spise så mye eller så ofte, som også bistår i vekttap, ifølge Amazing-Green-Tea. com. Se ressursene nedenfor for mer informasjon om fordelene av grønn te som et vekt-tap bistand.

Historie

Bruk av grønn te for vekttap og medisinske formål startet i det gamle Kina, hvor den ble slaktet fra tea-tree skoger. Bevis antyder at rundt 2730 f. Kr. , den kinesiske eliten begynte å drikke grønn te. Som det ble en dyr drikke, bare intellektuelle, royalty og den velstående drakk det. Kinesiske legender, myter og kunst ære grønn te er helsemessige fordeler for vekttap, så vel som intellektuell stimulering og generelle helse.

Funksjon

Natural grønn te som et alternativ til brus eller andre sukkerholdige, high-fructose drikker kan være en sunt og tilfredsstillende tørstedrikk. Grønn-te dietter ikke krever vanligvis en lav-kalori diett. De to stoffene i naturlige grønn te som mest bidrar til vekttap er koffein og EGCG (epigallocatechin gallate), et stoff som hjelper kroppen til å forbrenne fett samtidig redusere eller undertrykke appetitt.

Hensyn

Grønn te har blitt den nest mest populære alkoholisk drikke i USA, delvis på grunn av en økning i helse bevissthet. For helse-bevisste mennesker, spesielt de som ser opp til grønn te som et vekt-tap bistand, er det viktig å vurdere innholdsstoffene i flaskevann grønn te som selges på markedet. Tilsetningsstoffer som høy-fruktose mais sirup kan faktisk motvirke helse og vekt-tap fordelene av grønn te.

Misforståelse

Fad dietter som foreslår kun å drikke grønn te uten skikkelig balansert kaloriinntak og trening kan utgjøre helserisiko, samt rask retur av noen vekt tapt under slike band. Det er lurt å konsultere en ernæringsfysiolog før du utfører noen form for diett og å bruke sunn fornuft. Rapportert om store, raske vekttap på grønn-te dietter bør tas med en viss skepsis.


Previous:nothing Next:daglige kosthold for kolesterol

Relaterte artikler


 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • fransk frites næringsverdi
 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • kilder av LDL kolesterol
 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com