protein diett menyer

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-30
En lav-protein diett er brukt til å behandle personer som lider av nyre-eller leversykdom eller svikt, samt andre symptomer på urea og stoffskiftet. Spis rikelig med ris, grønnsaker og bønner i stedet for høy-protein matvarer som kjøtt og melkeprodukter. Velg den tynneste kutt av kjøttpålegg på din dagligvarebutikk, og hold deg til lavere protein varianter av kjøtt, som fjærkre. Når du velger oster, plukke ut high-smaken varianter, for eksempel ekstra skarpe oster, og spise mindre av dem

Breakfast

Spise 3 /4 kopp av høy-fiber, lav-karbohydrat korn, slik som Cheerios eller annet hel-korn eller havre frokostblanding. I stedet for melk, bruk 1 /2 kopp av en ikke-meieri Creamer i frokostblanding din. Spis et halvt stykke frukt, for eksempel en banan eller honningmelon, og 1 /2 kopp fersk juice.

Midt-Morning Snack

Ta med to friske snacks en dag når du er kosten. Dette vil holde deg fra å oppleve sult eller trøtthet, som kan lede deg til å gjøre usunn mat valg eller falle ut av kostholdet ditt. Et eksempel på en lav-protein diett snacks kan være halvparten av en Frukt Roll-Ups sammen med et glass vann eller usøtet urte te.

Lunsj

For lunsj, lage en sandwich av to skiver brød, en skive kalkun, salat, tomat og 3 ts. majones. Som en siderett, forberede 1 /2 kopp av grønne bønner, etterfulgt av et eple til dessert. Drikk et 4 oz. glass med frukt punch eller søtet iste med måltidet.

ettermiddagen Snack

Spis en is-pop, Popsicle eller andre frossen frukt eller yoghurt for en matbit på ettermiddagen, etterfulgt av et glass vann.

Middag

Spise en 2 oz. servering av magert kjøtt med 1 /2 kopp ris, 1 /2 kopp brokkoli eller andre grønne, bladrike grønnsaker, en liten salat med opp til 2 ss. av ranch dressing og en 1 /2 kopp sitrus frukt til dessert. Drikk usøtet urte te, vann eller et glass rød vin til maten din.

Nattmaten

Hvis du er sulten mellom middag og sengetid, spiser 1 oz. godteri. Gode alternativer er gumdrops, gummy bjørn, frukt godteri, mints eller Life Savers. Drikk et glass vann før sengetid.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige mål å senke høyt blodtrykk

Relaterte artikler


 • kilder av LDL kolesterol
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • høye protein dietter og vektøkning
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • mat som kurere halsbrann
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • hvor mye protien folk bør spise?
 • acai berry piller kontra juice
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com