slanking mat tips

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-26
Det finnes en mengde dietter tilgjengelig for de som ønsker å gå ned i vekt. Noen begrense fett, og andre begrense kalorier. Noen sier ingen karbohydrater, og andre sier noe karbohydrater. Det kan være nok til å gjøre noen dieter hode spinn. Den virkelige hemmeligheten til slanking suksess er ganske enkelt å vite hva slags mat inneholder mest ernæringsmessig verdi og nytte for din helse. Når du har denne informasjonen, vil forvirring klare og du vil være på vei til å miste vekt safely

Du trenger:.
Fold-opp carrier med hjul (tilleggsutstyr) og /eller "grønn" poser.
cash.

Velg klokt

Making sunn mat valg er nøkkelen til å miste vekt. Hvis du tar fokus av slanking, og legg fokus på å forbedre helsen din ved å foreta smartere valg av mat, vil bonusen bli vekttap. Etter en periode, vil det ikke føles som kosten, vil det være en naturlig måte å leve på. Ikke bare vil du miste vekt, vil du også redusere risikoen for å utvikle tilstander som diabetes, kreft og hjertesykdommer.

Karbohydrater

The Atkins Diet begynte "karbohydrater er bra for deg" mani. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Kroppen er avhengig av karbohydrater for energi, de er drivstoff som trengs for å holde kroppen i gang mens du er aktiv. Det er gode karbohydrater og dårlige karbohydrater, skjønt, og nøkkelen er å vite forskjellen mellom de to. Den karbohydrater for å unngå, eller den dårlige karbohydrater, har tjent denne tittelen fordi de har blitt frarøvet alle næringsstoffer og fiber når behandlet og raffinert. De er fordøyd raskt, noe som fører til rask stigning i blodsukkeret. Disse nagler varer ikke lenge, skjønt, som resulterer i en rask krasj, noe som gir deg trett og craving noe søtt-hver dieter's verste fiende. Bad carbs inkludere alt laget med hvitt mel og sukker, hvit ris, kaker og cookies. Gode karbohydrater, på den annen side, fordøye sakte, slik at du føler fyldigere lenger, noe som bidrar til å hindre overspising. De holde blodsukkeret på et mer rett kjøl, hindre ønsket om å snack på sukker-fylt behandler, og er en god kilde til antioksidanter. Disse omfatter matvarer som hele korn, bønner, frukt og grønnsaker. Ta akt ved kjøp av hel-korn brød: Selv om pakken kan si det er fullkorn, dette er bare tilfelle hvis det er et stempel på forsiden fra helkorn Council. Hvis det er noe stempel, les etiketten og sørg for at hvert korn er en hele korn.

Protein

Neste på slanking agenda skal være protein. Når brutt ned, blir protein en essensiell aminosyre som bidrar til å bygge muskler, jo mer muskler du har, jo mer fett og kalorier kroppen vil brenne. Protein er også nødvendig for å reparere og vedlikeholde celler, vev og organer, samt for energi. Når du tenker på mat som inneholder protein, må du tenke i form av komplett protein, eller mat som gir deg de 20 aminosyrene kroppen din trenger. Fullstendig protein kan finnes i matvarer som fisk, magert rødt kjøtt, fjørfe og egg-disse er alle animalske-baserte matvarer. Den anbefalte daglige mengden protein er omtrent 60 gram om dagen.

Meieri

Dairy er ikke bare avgjørende for å bygge sterke bein, kan det også hjelpe deg med vekttap. For de yngre enn 50, er det anbefalte daglige beløpet 1000 mg, for de 50 og eldre, er den anbefalte mengden 1200 mg daglig. Selv om kalsium er funnet i enkelte grønnsaker, er det oftest funnet i meieriprodukter som melk, ost og yoghurt. Når du kjøper disse produktene, er det bedre å velge den lite fett eller ikke-fett typer -. Disse er både sunnere for deg og vil hjelpe deg i din vekttap innsats

Frukt og grønnsaker

Når du er slanking, frukt og grønnsaker bør inngå i hvert måltid du spiser. Når du kommer for en matbit, et eple eller en gulrot pinner bør være lett tilgjengelig. Frukt og grønnsaker er både lite kalorier og inneholder vitaminer og mineraler kroppen trenger for å lykkes miste vekt. Frukt inneholder naturlig sukker, den type sukker kroppen kan bryte ned lett i stedet absorbere negativt. Derfor spiser en frukt når en sukker sug treff hindrer deg i å nå for en Snickers bar, noe som kan sabotere dine slanking innsats. Her er et viktig tips, men: Ikke la deg lure av fruktjuice. De inneholder hvitt sukker, fant typen i dårlige karbohydrater, og er høy i kalorier. Også, når du spiser grønnsaker som brokkoli eller blomkål, prøv ikke å drukne dem i ost saus eller dressing, men du kan fortsatt få vitaminer fra grønnsaker, vil de bli fulgt av fett og kalorier som finnes i den valgte topping.

porsjonsstørrelsen

Til slutt, se på porsjonsstørrelsen. Dette er nesten like viktig som hva du spiser. Selv om du spiser sunt, kan du fortsatt konsumere for mange kalorier. Hvis du er bare begynnelsen en diett, bruker en skala og målebeger for å finne riktig del størrelse. Du kan også bruke knyttneven metoden: Lag en knyttneve, og hvis en del av maten på tallerkenen din er større enn neven din, har du en for stor porsjon.


Previous:nothing Next:ernæring for diabetikere

Relaterte artikler


 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • matvarer som er svært høy i jern
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • daglige kosthold for kolesterol
 • å spise for et sunt hjerte
 • Slik finner phentermine
 • hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • kroppsfett redusering
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com