spesielle dietter for en mage reduksjon

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-24
Mage øvelser er bare en del av å ha en flat mage. Den viktigste grunnen folk mislykkes i sitt mål om å ha en flat mage er at de bare trening og omsorgssvikt hva de spiser. En persons kosthold spiller en viktig rolle i størrelse og utseende på magen

Høy Fiber og High Protein Diet

En diett høy i protein og fiber hjelper deg å holde full lenger, og fråtse i junk food. Spise stekt og høy-carb mat er en av de viktigste faktorene som forårsaker fett deponering i og rundt magen området. Start dagen med et egg-hvit omelett til frokost. Eggehviter er en veldig god kilde til protein, og vil hjelpe deg til å føle mindre sulten i løpet av dagen. Du kunne også ha høy fiber frokostblanding eller havregryn med bær eller epler. De er en utmerket kilde til fiber og antioksidanter. Vurder fettfattig suppe og en salat med fettfattig dressing til lunsj eller middag. Jo mer variert og fargerik salat, er jo bedre for magen. Salaten bidrar også til en betydelig mengde fiber, vitamin og mineraler. Snack på mandler eller protein shake å få mer fiber, protein og antioksidanter

Diet for oppblåst mage

Kroppen noen ganger tar en stund å venne seg til høye fiber, og dette kan føre til mage distensjon -. En oppblåst og puffy magen. Det er visse matvarer som hjelper å holde magen bloat nede, slik som asparges-en stor lav-kalori side rett som smaker godt når dampet, kokt eller grillet. Asparges bidrar til at maten beveger seg gjennom tykktarmen.
Papayas areloaded med antioksidanter og inneholder en fordøyelses enzym kalt papain som hjelper med fordøyelsen. Det er en stor lav-kalori frukt som kan brukes i salater, frokostblandinger, havregryn og desserter.
Ananas er en annen frukt som hjelper til med fordøyelsen og hindrer magen bloat. Legge ½ kopp hver dag til kosthold reduserer magebesvær og halsbrann og det er bare 50 kalorier. Det er også en god måte å tilfredsstille dine søt tann.
Low-fett yoghurt er en stor lav-kalori alternativet som holder fordøyelsessystemet sunt. det istasty som det er, eller kan gjøre en god smoothie med din favoritt frukt.

Foods Unngå

En diett for å redusere magen må ikke inneholde mettet fett og bør inneholde mindre alkohol. Mettet fett er vanskelig å behandle og er lett lagres som fett rundt magen. Smør, majones og margarin er noen av gjerningsmennene.
Alkohol gir tomme kalorier som ikke har energi nytte for kroppen din. Kroppen vurderer alkohol giftig, og som leveren fungerer på den første til å behandle den, dette bremser ned stoffskiftet.


Previous:nothing Next:rå mat diett mat

Relaterte artikler


 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • mat som kurere halsbrann
 • vekttap effekter av kanel
 • bruk av papaya ekstrakt
 • den beste diabetes diett
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com