sunt kosthold og mosjon planer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-22
Et sunt kosthold og treningsprogram er viktig å leve et sunt liv. Et sunt kosthold er ikke et innfall program eller en kortsiktig løsning, men en som involverer en livsstil endring som kan opprettholdes i lang tid

Komme i gang

Den sunneste måten å starte et nytt kosthold og mosjon plan er å starte sakte. Hvis du ikke har vært involvert i øvelsen i nyere minne, ikke prøve og kjøre 5 miles per dag. Dette vil ikke fungere lang sikt, og du vil bli frustrert og avslutte. Det samme gjelder for å spise bedre. Hvis du er vant til å spise større mengder av mat og kalorier hver dag, ikke bare tørke det ut på en dag. Det er ikke nødvendig å prøve å sulte kroppen din i vekttap. Det er usunt, og vil også føre til at du slutte. Den beste vekttap diett er en som ikke er den nyeste kjepphest, men basert på sunne matvaner og porsjonskontroll

Porsjons

Formelen for vekttap er enkelt: Brenn flere kalorier enn du forbruker. Porsjonskontroll er en fin måte å la dette skje. Kroppen din trenger mat for å produsere energi. Når du spiser mer mat enn kroppen trenger for energi, blir det lagret og du få vekt. Porsjonskontroll handler om forbruker mange av de samme maten du liker å spise, men ikke overspising dem mat. En god porsjon kjøtt er størrelsen på den åpne håndflaten din, og en god del av pasta er på størrelse med knyttneven din. Magesekken er på størrelse med knyttneven din. Bruk dette som en referanse når du spiser et måltid. Målet er ikke å spise før full, men heller å spise for energi gevinst. Bruke porsjonskontroll kan du fortsette å spise maten du liker. Det handler mer om en livsstil og permanent spise-stil endring enn en rask løsning.

Spise Planlegg

Spise mindre måltider oftere i løpet av dagen er en god måte å bidra til å øke metabolismen, avverge sult, og holde kroppen energi. The Mayo Clinic antyder at det å spise mini måltider gjennom dagen kan bidra til å administrere sult og redusere overspising. Det står: "Spise en sunn snack med lite fett kjeks eller frukt kan stoppe deg fra å ta andre eller tredje porsjoner ved neste måltid, dramatisk å kutte kalorier du forbruker. "

En prøve spise tidsplan vil se slik ut.

Frokost
Sunn snacks to til tre timer senere
Lunsj
Sunn snack to til tre timer senere
Middag
Sunn snacks to til tre timer senere

En sunn snack består av mat med høyt fiber, slik som hele korn og lite fett crackere. Frukt og grønnsaker bidra til å skape en følelse av fylde Nøtter og frø er en god kilde for protein,. imidlertid holde disse i små mengder som det kalori teller kan få høy veldig fort. Meieriprodukter gir deg kalsium og vitaminer, men beholde dem lys, lav-fett eller ingen-fett.

Øvelse

Et godt treningsprogram er en som gir deg en total-body workout med styrketrening og innebærer en cardio fokus også. Dette trenger ikke å ta timer en dag eller store summer penger som brukes på et treningsstudio. Du kan utføre alle øvelsen du trenger hjemme med liten eller ingen utstyr. Å gjøre følgende øvelser vil fungere alle viktige områder av kroppen: step-ups, push-ups, lung, crunches, knebøy, rader, dips, og kalv reiser.

Øvelse Planlegg

Ha en god balanse mellom kondisjonstrening og styrketrening innlemmet i treningen rutine. Du bør fokusere på styrketrening tre dager per uke på nonconsecutive dager og implementere cardio planen minst to dager i uken på dager på motsatt side av styrketrening.

Eksempel:

Mandag: Styrketrening
Tirsdag: Cardio
Onsdag: Styrketrening
Torsdag: Cardio
fredag: Styrketrening
lørdag: Valgfritt Cardio
Sunday: Rest


Previous:nothing Next:vekttap effekter av kanel

Relaterte artikler


 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
 • hvordan å øke omega-3 inntak for hjertesykdommer
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • kosthold for å øke HDL-nivåer
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com