sunt kosthold regimer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-27
Selv om noen dietter som er avhengige av sult eller mat deprivasjon kan hjelpe deg å miste vekt raskt, er de ofte frata kroppen av essensielle næringsstoffer nødvendig for å opprettholde optimal helse. For å være sunn, er det viktig å opprettholde en balanse i ditt valg av mat som vil gjøre deg i stand til å få tilstrekkelig næring, men likevel gå ned i vekt

Du trenger:.
Fold opp carrier med hjul (tilleggsutstyr) og /eller "grønn" poser.
cash.

Begrens Kalorier

Ifølge www. health. gov, nasjonale kosttilskudd retningslinjer for amerikanerne anbefaler at kvinner alderen 19-30 fra stillesittende til aktive skal konsumere 2000 til 2500 kalorier daglig, henholdsvis. Tilsvarende anbefalinger for menn er 3000 til 3500 hver dag. Calorie anbefalinger for hvert tiår før eller etter disse aldersspredningen slipp eller stige med 100 per dag. Eliminer 500 kalorier daglig for å miste 1 pund fett per uke (3500 kalorier i en halvkilo fett). De fleste av matvarer skal komme fra nærings-tett frukt, grønnsaker og helkorn. Noen bearbeidet mat kan spises på lav-kalori diett, så lenge du holder deg innenfor ditt valgte målområdet.

Begrens Fett

På en lav-fett diett, bare 20 prosent av maten du inntar bør komme fra fett , og du bør få de fleste av disse fra flerumettet fett. Fordi karbohydrater har 4 kalorier per gram, og fett har 9 kalorier per gram, vil du miste vekt raskt ved å begrense fett fra kostholdet ditt. For å lykkes på en lav-fett diett plan, spise mat som frukt grønnsaker, vanlig poteter og hele korn. Unngå bearbeidet mat, smør, ost, fete meieriprodukter, kaker, godteri og andre produkter som inneholder hydrogenert olje. Matvarer som inneholder flerumettet fett som kan spises i begrensede mengder (en håndfull eller mindre) er nøtter, sesamfrø og solsikkeolje.

Kosthold og trening

På en diett og treningsprogram, er du bedre i stand til å spise mat som du begjærer fordi du kan arbeide dem av gjennom en treningsøkt. Spis mat som er sunt, som grønnsaker, frukt og helkorn, og begrense fett til 20 til 30 prosent av dietten. På denne dietten, kan du pleier å spise den anbefalte antall kalorier og likevel gå ned i vekt fordi du brenne kalorier gjennom trening.

Å miste vekt raskt, bruker en kombinasjon av aerobic og styrketrening, og arbeide ut 30 til 60 minutter tre til fem ganger per uke på opp til 85 prosent av treningen din (maksimalt) puls. Trekk alderen din fra 220 for å bestemme din trening hjertefrekvensen. Aktiviteter som vil hjelpe deg å miste vekt er stepping, sykling, rask gange, løping, elliptiske, dans, kick boksing og vekttrening.

glykemisk indeks Diet

Den glykemisk indeks kosthold er basert på å spise mat som er lav på glykemisk skala for å senke blodsukkernivået og oppmuntre vekttap. Denne dietten tiltak matvarer basert på hvor høyt blodsukkeret går som svar på maten. En studie utført i Canada ved Universitetet Toronto og St. Michaels Hospital funnet ut at mat som er høy på glykemisk indeks hadde lavere blodsukker nivåer mer enn deltakere som spiste en høy-fiber diett. Glukose er hentet fra karbohydrater og brukes til energi. Eventuelle overskytende glukose ikke brukes lagres som fett. Noen lav glykemisk mat er grønnsaker, nøtter, frukt, linfrø, quinoa, grønnsaker og frukt. Korn, rundstykker, donuts og bagels er høy-glykemisk mat, og matvarer som ananas, instant havregryn og ost pizza er i mid-range.

South Beach Diet

The South Beach Diet oppfordrer både sunn mat og vekttap. Den første fasen av Diet (2 uker) er restriktive av karbohydrater, og inkluderer mat som egg, kylling, nøtter, grønnsaker, fisk og ost. Unngå poteter, frukt, brød og bearbeidet mat. Fase 2 inkluderer ubegrenset protein som kjøtt og egg, og grønnsaker er 1 /2 kopp eller mer per dag. Hvitt brød, poteter, ris og bearbeidet mat er fortsatt ikke tillatt, men noen hele korn, bønner, pita og havregryn kan spises i fase to. Frukt er tillatt i fase 2 også. I fase 3 vedlikehold del av kostholdet (levetid), bør valg av mat forblir friske. Bearbeidet mat, eller ikke-næringsrike matvarer som kaker, godteri, loff og høy-fett matvarer, bør holdes svært begrenset i det samlede kostholdet.


Previous:nothing Next:hvordan å forstå de helsemessige fordelene av sennep

Relaterte artikler


 • porsjonskontroll og fedme forebyggende for barn
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • hvordan du kan redusere saltinntaket for et hjerte sunt kosthold
 • hvor å kjøpe acai berry
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • kroppsfett redusering
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com