urte rensing kosthold

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-29
Rensing tjener flere formål, fra å fremme generell helse til å hjelpe en persons narkotikamisbruk. Ofte er en spesielt forberedt kommersielt rengjøringsmiddel brukt, eller en slags spesiell diett. Et annet alternativ rens sentre rundt urte-løsninger. En urte rens kan ansette bruk av ingefær, stikkende ask, coptis, cayenne eller melk tistel-eller en kombinasjon av disse-for å fjerne giftstoffer fra kroppen

Ginger

Ginger, eller Zingiber officinale, kommer i mange former, inkludert en pulver, tabletter, kapsler og skjær. Urten er kjent verden over for sin kraftige sirkulasjon-stimulerende egenskaper. To kapsler bør tas tre ganger om dagen. En teskje av pulveret kan vekselvis tas blandet med en kopp vann, to ganger daglig. En teskje av skjr kan tas i stedet, to til tre ganger om dagen. Hvis du er gravid, unngå store doser av ingefær. Unngå urten hvis du har gallestein.

Prickly Ash

Barken av stikkende aske, eller Zanthoxylum americanum, og også kalt tannverk treet, er tatt etter å ha blitt omgjort til et skjær eller i pulverform. Den tidligere bør tas to til tre ganger daglig, i doser på 1 ts. Den anbefalte dosering for sistnevnte er også 1 ts. , Lagt til en kopp vann og inntatt to til tre ganger om dagen. Denne urten hjelper renser blodårene, spesielt. Stikkende aske er ikke anbefalt under graviditet.

Coptis

Vurdere å ta coptis. Coptis er en urt med kjente lever-rensing egenskaper, tilgjengelig fra enhver herbal butikken. Det er vanligvis tatt enten som et skjær eller i pilleform.

Cayenne

Cayenne, eller Capsicum minimum, også kjent som afrikansk fugl pepper, vanligvis kommer i salve, kapsel, pulver og skjær form. Det er først og fremst kjent for sine blod-bevegelsen stimulering egenskaper og også for å fjerne giftstoffer i blodet. For rensing formål, ta mellom ett og fire kapsler to ganger daglig, eller massasje salven inn i huden én gang per dag. Bivirkninger kan inneholde noen gastrointestinal irritasjon, men dette er ikke vanlig

Milk Thistle

Milk Thistle har lenge vært ansett som en effektiv leveren tonic -. Nøyaktig hva du trenger hvis du forsøker en urte rens. Den Silymarin i melk tistel jobber for å binde membraner av cellene i leveren, skjerming orgelet og dets celler fra toksin angrep. I tillegg stimulerer melken tistel's Silymarin leveren til å produsere proteiner og enzymer raskere, og dermed gjør det mulig å kjempe mot giftstoffer i kroppen din på en raskere hastighet. Milk tistel, tilgjengelig til enhver naturmedisin butikk, er best tatt i kombinasjon med mat.


Previous:nothing Next:benefiber bivirkninger

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt
 • low-carb dieting
 • rå mat diett mat
 • fiber ernæring kosthold
 • kroppsfett redusering
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
 • Slik erstatning olivenolje for et hjerte sunt kosthold
 • sunt vekttap hjelp
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com