vekttap effekter av kanel

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-22
Takket være den yummy smak, selv om kanel bare har en liten effekt på vekttap, er det verdt å prøve. Det er mange positive attester fra folk som har brukt kanel til å gå ned i vekt. Det er mulig at kanel skaper et kort "thermogenic brenne", som betyr at det kort øker stoffskiftet. Så legge kanel til kosthold kan føre til at kroppen til å brenne mer kalorier uten behov for mer trening. Forskning har vist at kanel kan også redusere kolesterolet og bidra til å forhindre diabetes, to helsemessige problemer som ofte plager de som er overvektige.

Du trenger:
gyldig resept

Scientific Evidence

Den Universit¨¦ Joseph Fourier i Frankrike utført en studie på, blant annet vekttap effekter. av kanel. Deltagerne på undersøkelsen var alle overvektige, så uvanlige vekttap ville ha blitt bemerket. Mens det var ingen stor vekttap, gjorde studien finner at kanel reduserte risikoen for diabetes og høyt kolesterol i disse overvektige individer.

Anekdotiske bevis

Det har ikke vært mye publisert forskning på vekttap effektene av kanel. Men det er mange anekdotiske bevis for at kanel hjelpemidler i Shedding pounds. Mange hevder at å legge kanel av kosthold hjalp dem ned i vekt. De vanligste måtene at disse menneskene upped kanel forbruk:. Å legge det til frokostblanding om morgenen eller legge den i kaffe, te eller andre drikker

mulige farer av kanel

Selv om kanel har mange mulige fordeler, er det en advarsel å vurdere først. De fleste kanel som er tilgjengelig er Cassia kanel, som har et relativt høyt nivå av kumarin. Kumarin har blodfortynnende egenskapene og har vært knyttet til leverskade. I stedet for Cassia kanel, Ceylon bruke kanel, som er dyrere, men har mye mindre kumarin.

Trygg Bruk Cinnamon for Weight Loss

Hvis du trygt bruke kanel for vekttap, kolesterol reduksjon og til hjelp i å forebygge diabetes, legg 1 ts av Ceylon kanel til din daglige diett. En teskje gir alle fordelene nevnt ovenfor og samtidig unngå bivirkninger. Sjekk med legen din også, å sørge for at kanel ikke vil samhandle med (eller redusere effektiviteten av) eventuelle medisiner du tar. Gravide kvinner, bør ammende kvinner og barn ikke ingest store mengder kanel.

Andre fordeler av kanel

Dessuten vekttap, kolesterol reduksjon og diabetes forebygging, tilbyr kanel mange andre mulige helsemessige fordeler. En Maryland USDA studie fant at kanel redusert kreftceller. En Københavns Universitet studie fant at kanel tas daglig hjulpet lindre leddgikt smerte. Og bare lukten av kanel kan øke hjernens funksjon og hukommelse.


Previous:nothing Next:hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?

Relaterte artikler


 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • lap band kosthold ideer
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com