10 tips for å miste buk fett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-13
Buk fett er kjent som visceralt fett og er mye dypere enn underhudsfett. Visceralt fett omgir organer og kan føre til tilstander som hjertesykdom og diabetes. Buk fett kan skyldes en rekke ting, inkludert kosthold, stress og mangel på mosjon. Det er noen måter du kan miste buk fett og redusere risikoen for sykdommer knyttet

Unngå Stress

Kronisk stress kan øke nivåene av kortisol i henhold til prevention. com. Overskudd av kortisol ikke bare bidrar til appetitt, men det får deg til å kreve, fet og sukkerholdig mat. I tillegg gjør kortisol overproduksjon kroppen lagre fett i mageområdet. Praktiserer meditasjon, pusteteknikker, eller yoga et par ganger i uken for å kontrollere stress og eliminere magen fett.

Begrens Alkohol

Alkohol forbruk kan øke mage fett. Ifølge mayoclinic. com, bør du drikke mindre enn to alkoholholdige drikker hver dag for å redusere mage fett. En studie utført av Journal of Clinical Nutrition på åtti mann viste at fettstoffskiftet forsinket med 73 prosent etter å ha to vodka drinker. Thefactsaboutfitness. com sier at kroppen din vil konvertere alkohol til acetate etter å ha drukket, noe som vil hemme fett tap.

Øvelse

Den factsaboutfitness. com siterer en undersøkelse utført av The Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism som fant at studien deltakerne mistet omtrent 20 prosent mer kroppsfett når de bruker både styrketrening med vekter og aerobic trening for å gå ned i vekt. The American College of Sports Medicine anbefaler å øke aktivitetsnivået til 60 til 90 minutter opp til 5 dager per uke for å oppmuntre vekttap. Å miste magen fett, kombinere fysiske aktiviteter som vekt trening, kickboksing, sykling, stepping, dans, turgåing, jogging og kjører med en høy protein, lav karbohydrat diett.

Diet

Undersøkelsen utført av The American College of Sports Medicine sette deltakerne på et høyt protein lav karbohydrat diett og så en 20 prosent økning i magen fett tap når den kombineres med trening. Unngå matvarer som poteter, pasta og brød å eliminere karbohydrater. Spis magert kjøtt, fisk, egg, til ost og grønnsaker øker protein.

Unngå Trans Fat

I følge aolhealth. com og en studie fra Wake Forest University, trans fett øker magen fett. Transfett dannes når hydrogen blir lagt til flytende vegetabilske oljer for å danne en solid. De er også kalt delvis hydrogenert olje og kan finnes i matvarer som er frityrstekt som pommes frites, samt bearbeidet mat som cookies, donuts, brownies, chips, kjeks og kaker. Trans fett finnes i mindre mengder av i fet kjøtt og meieriprodukter. The American Heart Association anbefaler mindre enn 1 prosent av totale kaloriene kommer fra trans fett. Les ernæring etiketter og begrense fett som anbefalt å miste mage fett.

Limit kaloriforbruk

Anbefalt kaloriinntak for menn og kvinner som er stillesittende til aktiv er i området fra 3000-3500 og 2000-2500 kroner. Etter 30 år, disse rekkene synke med 100 for hvert tiår. Å miste en kilo kroppsfett, redusere kaloriinntaket med 500 kalorier per dag i 7 dager (det er 3500 kalorier i ett halvt kilo kroppsfett).

Øke Fiber

Fiber vil bidra til å øke fordøyelsen og bidra til en ren kolon og tarm. Tarm og kolon problemer bidrar ofte til magen bloat. I tillegg, når tykktarm og tarm er full av giftstoffer, gjør de ikke eliminere så effektivt som de bør og kan utvikle oppbygging som vil føre til redusert fett metabolization. Øk matvarer som grønnsaker, frukt og helkorn å øke fiber i kosten.

Drikk vann

Drikkevann er en viktig del av å miste magen fett. Når du er dehydrert, ikke leveren din ikke metabolize fett så effektivt. Dette kan føre til at du lagrer overflødig fett. I tillegg vil fylle magen med vann hjelpe til å redusere appetitten. Drikk minst 64 gram vann daglig for å fjerne magefett.

Sleep

Få nok søvn til å gå ned i vekt. Ifølge en studie utført av University of Wisconsin, mangel på hormonet leptin har vært knyttet til fedme. Hvis du ikke får nok søvn, trenger du ikke samle nok leptin å regulere sult. I tillegg gherlin hormonnivået stiger når du mangler søvn og bidrar til økt appetitt. Studier deltakere som kronisk sov mindre enn 7,7 timer hver natt hadde høyere kroppsmasseindeks (BMI) og høyere nivåer av fedme. Sov minst 8 timer hver natt for å sikre at du har tilstrekkelig hvile. I tillegg, sovner på samme tid hver kveld for å hjelpe kroppen å bli bedre tilpasset en vanlig søvn tidsplan.

Mageøvelser

Performing abdominal øvelser vil utvikle muskulaturen under eksisterende mage fett. Selv om mage øvelser ikke vil fungere på sine egne for å brenne buk fett, øker muskler vil øke din hvilepuls (RHR) som vil hjelpe deg å forbrenne fett selv i ro. Utfør et sett på 50 til 100 crunches minst 4 til 5 dager i uken til fast muskel i magen området. For å gjøre en crunch, ligge på ryggen på et flatt underlag med føttene flatt på gulvet. Legg hendene bak hodet med albuene rett ut i tråd med hodet. Se opp i taket og løft overkroppen opp fra gulvet ved hjelp Mage.


Previous:nothing Next:Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?

Relaterte artikler


 • diabetiker måltid ideer
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • kroppsfett redusering
 • protein diett for diabetes
 • idiot proof diett måltid plan
 • 1200-kalori diett planleggeren
 • hvor å kjøpe sjø vegg
 • nyttige vekttap ideer
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com