Kroppen renser for vekttap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-16
Flere og flere mennesker finner det vanskelig å slå slaget av bule, så de tyr til kroppen renset for å rense ut kolon og avgifte kroppen. Det finnes sunne og usunne måter å gå om kroppen rensing, og rensing bør aldri brukes som et alternativ til slanking og trening

Sunn Body Cleansing

Over tid, kan tykktarmen og innvollene bli befengt med feil fordøyd mat og avføring. Folk har begynt å bruke klyster eller colonics som en måte å rense kolon og leve et sunnere livsstil. En ekstra fordel er vekttap, strengt tatt ikke i bruk Klyster og colonics men i makrobiotiske diett som går langs med god kolon helse. Dette er en sunn måte å miste vekt naturlig. Klyster bør aldri brukes en vekttap verktøyet.

Klyster eller colonics kan avlaste kolon og tarm av ekle bakterier og andre elementer som hindrer fordøyelsen av maten. Den klyster prosessen er ikke en hyggelig-et rør inn i anus siv varmt vann inn i hulrom og inn i tarmer og tykktarmen, vannet og giftstoffer deretter rush tilbake ut gjennom anus og inn på toalettet. Det er colonic kits tilgjengelig for hjemmebruk, men en slik prosedyre bør gjøres av en profesjonell.

Usunn Body Cleansing

Den vanligste måten kroppen rensing er brukt for vekttap er gjennom diuretika. Avføringsmidler, vanndrivende medisiner og andre rengjøringsmidler brukes til å utvise store mengder vann og avføring fra kroppen å ha en dramatisk og umiddelbar vekttap. Kroppen består hovedsakelig av vann, og når en stor del er plutselig utvist over en kort tidsperiode, fører det til umiddelbar vekttap forårsaket av vann tap.

Bruk av diuretika for vekttap er usunn av flere grunner. Du risikerer dehydrering og tarm-og tarm problemer som følge av den plutselige tap av vann. Også vekttap på kun midlertidig-noe fett er faktisk tapt, og vannet som er utvist må byttes. Den plutselige tilsig av vann kan forårsake oppblåsthet, noe som kan anspore den personen til å bruke mer diuretika. Denne typen vekttap er ofte en advarsel tegn på en spiseforstyrrelse.


Previous:nothing Next:årsaker til et alkalisk kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • hvor å kjøpe sjø vegg
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • ernæringsmessige informasjon for tørre kidneybønner
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • Fordelene med å spise epler
 • hvordan å unngå oppblåst mage
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com