å spise sunn mat på Taco Bell

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-28
Den deilige lukten av Taco Bell mat vil gjøre deg sulten, helst på døgnet! Men, kan det gjøre deg sunnere også? Ja!
Mange tenker på Taco Bell berømte gule papir innpakket fare som en uskikkelig sen kveld snack, eller en fet bedrager måltid.
Men helsebevisste Taco Bell elskere ingen lenger trenger å bekymre deg for å begrense antall ganger de traff drive-thru-vinduet hver uke! Taco Bell har introdusert en ny linje av Tacos og burritos at swap fet ost og rømme for en forfriskende fresco salsa. Lav kalori teller og deilig kjøtt alternativer kombineres for å gjøre disse Taco Bell nykommerne en stor hit!
Med Taco Bell's nye sunne Fresco-menyen, er det enkelt og billig å tilfredsstille din cravings og føler stor om fersk mat inntaket !

trenger Du:
Din lokale Taco Bell restaurant
. Et par dollar.
En nedkjølt beholder av strimlet salat.


en.
Gå til Taco Bell sin hjemmeside og se Fresco menyen. Du vil bli vist 4 sunn taco med en gjennomsnittlig kalori teller på rundt 170, og 4 sunne burritos med en gjennomsnittlig kalori greven av rundt 330. Jeg foreslår at du velger en Fresco taco og en Fresco burrito for din første sunne Taco Bell opplevelse.
To.
Deretter går inn på kjøkkenet og ta et hode av salat ut av kjøleskapet . Riv eller rive det til så mye salat som du vanligvis bruker i en stor salat. Fyll opp en bærbar container med strimlet salat og kjøle den sammen med den ubrukte delen av hodet.
Tre.
Kjør til din lokale Taco Bell innen neste dag eller så, og bringe den bærbare beholderen av strimlet salat med deg i en nedkjølt matboks. Trekk inn i Taco Bell drive-thru og bestille en Fresco taco og en Fresco burrito av ditt valg. Be om en Spork. Legg til en vann hvis du ønsker å være super sunn!
Fire.
Når du kommer til pick-up vindu, må du dobbeltsjekke contects av vesken. Du ønsker å sikre at taco og burrito du mottar er faktisk Fresco elementer. Husk å sjekke for Spork din og be om masse taco saus hvis du liker sterk mat!
Drive hjem eller finne et fint nøytralt sted å spise, slik som et utendørs atrium eller innsiden av bilen. Jeg anbefaler at du ikke spise inne på Taco Bell. Du kan bli fristet til å bestille noen andre artikler, slik som cheesy nachos, hvis du bruker for mye tid i det.
Fem.
Når du er parkert og klar til å spise, åpne din beholder av salat og tømme innholdet i Fresco taco på toppen. Legg til taco saus hvis du liker sterk mat! Hvis du bestilte et crunchy Fresco taco, kan du crunch skallet opp og legge til salaten!
6.
Åpne din Spork, grave i, og nyt! Innen du er ferdig med salat, kan du være for full til å selv avslutte hele Fresco burrito! Hvis du ikke kan spise all den deilige friske Taco Bell mat du bestilte, kan du alltid lagre restene etter en sen kveld snack!

Tips og advarsler


 • alltid konsultere en lege før du starter en diett og treningsprogram, eller før du prøver nye matvarer.


 • Previous:nothing Next:hvordan gjøre sunne valg på en salatbar

  Relaterte artikler


 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • hvordan du miste vekt over ferien
 • hva er grunnen flaxseed godt for?
 • diett planer for multippel sklerose
 • nyttig dietter for kolesterol
 • 10 tips for å miste buk fett
 • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
 • ernæring for diabetikere
 • hvordan bli motivert til å spise riktig
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com