alli diett mat

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-18
Alli er en FDA-godkjent, reseptfrie slankepille. Alli blokkerer absorpsjon av ca en fjerdedel av fettet du spiser, som deretter utskilles. Sørg for å lese om alle de mulige bivirkningene av å ta Alli før du prøver det. Og hvis du har en pre-eksisterende medisinsk tilstand eller tar noen medisiner, er det en god idé å sjekke med legen din før du prøver Alli. Når du tar Alli, må du begrense mengden fett du spiser, eller du vil oppleve ubehagelige gastrointestinale bivirkninger. Derfor fokuserer på en lav-fett diett plan

Breakfast

Common fettrik frokost matvarer som du bør unngå mens du tar Alli inkluderer bacon og pølse. Også unngå fast food drive-throughs, frokost smørbrød og fancy mocha kaffe kan pakke på pounds. I stedet nå for frisk frukt og lav-fett eller ikke-fett yoghurt. Velg grove kornvarer vafler og topp med lite fett pisket topping eller yoghurt. Drikk din frokost med ikke-fett melk eller vann. Hvis du ikke kan drikke din kaffe svart, legger en lav-kalori søtningsmiddel og ikke-fett Creamer eller melk til det istead.

Lunsj

I stedet for å besøke nærmeste fast-food, eller pizza sted for lunsj, prøv bringe sunnere alternativer til å arbeide. Ordne kalkun skiver og grønnsaker som salat, spinat, tomater eller spirer på hel-korn brød toppet med lav-fett majones eller salat dressing. Eller for noe annet, legger ingrediensene i en pakke i stedet for brød for færre karbohydrater. Bytt ut potetgull med gulrot pinner. Du kan også pakke en salat i en plastboks. Legg rikelig med mørk-grønn salat blader, spinat, gulrøtter, grønne bønner og til og med mandarin. Eller lage en rask fruktsalat ved å kaste sammen druer, jordbær, blåbær og andre frukt.

Middag

Etter en lang dag, mange mennesker begjærer komfort matvarer som stekt kylling, makaroni og ost, og cheeseburgers. Prøv å erstatte cheeseburger med en sunnere jord-kalkun burger. Bland bakken kalkun med hakket løk, hvitløk pulver og lav-natrium soyasaus å gi den ekstra smaken. Etter koking, topp med en skive av fettfattig ost og legg på en hel-korn bun. Eller bake kylling i stedet for steking den og legg rikelig med grønnsaker som en side. I stedet for tradisjonell lasagne, prøv en lav-fett vegetarisk alternativ med tofu og fettfattig ost. Legg til en spinat og cherrytomat salat som en side, med fettfattig dressing.

Meal Levering

Noen mennesker foretrekker å ha måltidene som leveres til dem. Dette alternativet kan hjelpe dempe suget og hjelper deg holde deg til din diett plan. Når du kjøper Alli, har du muligheten til også å kjøpe hjem for levering av mat. Alli har inngått samarbeid med eDiets, som lar deg velge måltidene på forhånd, og angi en leveringsdato. Dette kan bidra til å ta gjetting ut av måltid planlegging.


Previous:nothing Next:naturlige måter å øke hastigheten på stoffskiftet

Relaterte artikler


 • linfrø effekter
 • høye protein dietter og vektøkning
 • mat som kurere halsbrann
 • diett plan for diabetes pasienter
 • alli diett mat
 • rå mat diett mat
 • høyt kolesterol behandling kosthold
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • ultrametabolism detox
 • fiberrik lavt kaloriinntak
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com