årsaker til et alkalisk kosthold

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-16
I vår moderne, fartsfylt samfunn, mange slår til fast food og svært bearbeidet mat for bekvemmelighet. Men, disse matvarene har en tendens til å være høy i protein og fett og lite komplekse karbohydrater. Dersom langvarig, kan en slik ubalansert dietter har negative effekter på kroppens helse-de mangler riktig ernæring for å opprettholde en sunn vekt, unngå sykdom og holde en passende energi nivå. Den maten vi spiser har enten en syre eller alkaliske base og forårsake en endring i pH-nivå i kroppen. Et alkalisk diett som består stort sett av frisk frukt, grønnsaker, nøtter og grønnsaker er ment å balansere pH nivået i kroppen

Alkaline Diet Theory

I følge Institutt for kjemi ved Washington University, bør kroppen vår har en pH-nivå innenfor området 7. 4 til 7,8. På pH skala fra null til 14, viser noe under 7,4 surhet og 14 er sterkt basisk. En ubalanse er forårsaket av høyt sure matvarer, inkludert bearbeidet mat, koffein og matvarer som kan konverteres til sukker eller sukker-basert. Å ha disse matvarene som primær kosten kilder tømmes kroppen for sårt tiltrengte mineraler og vitaminer, gjør deg mer mottakelig for sykdom og sykdom.

Unngå Chronic Disease

Mangel på riktig ernæring antas å bidra til kronisk sykdom utbredt i vårt samfunn. Hvis kroppen din er for surt, nyrene begynner å trekke næringsstoffer og mineraler fra kroppen din, gjør deg mer mottakelig for sykdom og sykdom. Mens på et alkalisk kosthold, bør du holde oversikt over pH-verdier, og om maten du spiser er alkaliske eller sure. Ved å bruke pH test strimler, kan du overvåke nivået av syre, som vil hjelpe deg å unngå mangel på energi, overdreven produksjon av slim, lunger, hyppige forkjølelser og influensa, irritabilitet, cyster på eggstokkene og hodepine som er vanlig når kroppen er for surt og mangler nødvendige næringsstoffer.

Hydration

Kroppen er sammensatt av opp til 70% vann. Vann hjelper flytter næringsstoffer til ulike deler av kroppen og tømme kroppen for avfallsstoffer. Hvis kroppen ikke er skikkelig hydrert, kan det bli surt raskt og er ikke lenger i stand til å fungere. Drikkevann, noe som er alkalisk, vil bidra til å redusere surheten i kroppen din og fjerne giftstoffer som har bygget opp som et resultat av en syrlig diett og ikke bor hydrated. Kaffe, te eller drikke som ikke er klart vann ikke teller mot det daglige vanninntaket.

Betalende oppmerksomhet til vår Diet

Du kan øke bevisstheten om hva slags mat du spiser ved kartlegging matvareforbruk og avgjøre om en food er høy i alkaliske eller surhet. Syredannende matvarer som ofte konsumert omfatter kjøtt, egg, meieriprodukter, bearbeidet mat og kjemiske søtningsmidler. Ved å gjøre et skifte i tenkning og bevissthet, er det mulig å begynne å tjene mer sunn mat valg slik at kostholdet er balansert og energi er økt.

Deler og alkalisk balanse

Ditt kosthold bør bestå av 20 prosent sure matvarer og 80 prosent alkalisk mat mens kroppen gjenoppretter seg til et optimalt pH-nivå. Maten porsjoner kan flyttes til 40 prosent syrlig og 60 prosent alkaliske for å opprettholde riktig pH-nivå og for å sikre at kroppen ikke blir altfor surt eller basisk.


Previous:nothing Next:grunnen bison ernæringsmessige informasjon

Relaterte artikler


 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • kosthold for nyre styrke
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • årsaker til et alkalisk kosthold
 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • en balansert vekttap diett
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • høyt kolesterol alkalisk kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com