best diabetiker dietter

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-13
Den beste diabetes diett er en som kombinerer en balanse av sunn mat valg, regelmessig fysisk aktivitet og planlagte måltider. Redusere mengden karbohydrater du spiser på en daglig basis er avgjørende som de slår inn sukker og kan føre til en usunn hopp i sukker nivåer. Det viktigste steget i å opprettholde et sunt kosthold er å huske å ta insulin eller piller på samme tid hver dag. Hvis du føler du ikke klarer å planlegge og holde seg til et sunt kosthold, gå til lege eller kostholdsekspert anbefales alltid over prøver det alene.

Reduser karbohydrater og mettet fett

Karbohydrater kommer i tre former: kostfiber, stivelse og sukker. Nøtter, frukt, grønnsaker og meieriprodukter alle inneholder karbohydrater, og nøkkelen til å få mest mulig verdi ut av maten du spiser, er å sørge for at det har noen næringsverdi. Spise cashewnøtter eller mandler vil øke karbohydrat inntaket, men de er også lastet med protein og fiber. Helmelk har mettet fett, men det har også vitamin D og kalsium. Husk å spre karbohydrater utover dagen, slik at du har en liten del av karbohydrater for hvert måltid. Ved steking, erstatter smør og margarin med olje for å redusere mettet fett. I stedet for å spise hvitt brød, bytte til hvete brød, som den har mer næringsstoffer og mindre karbohydrater.

Øvelse daglig

Trening kan effektivt administrere diabetes hvis du er forpliktet til å være aktiv og miste vekt. En daglig 30 minutters trening kan hjelpe brenne av kalorier du fortært den dagen, og redusere sjansen for hjerte-og karsykdom. Test din blodsukkeret før og etter utarbeider å avgjøre hvordan trening påvirker deg og justere treningen basert på resultatene. Ifølge American Diabetes Association, oppstår hypoglykemi (lavt blodsukker nivåer) når du trener i en lang periode av tid eller omfattende, så husk å trene i korte intervaller av tid for å maksimere de helsemessige fordelene. Working ut uten å spise på forhånd kan forårsake hypoglykemi, og kan unngås hvis du har en liten, sunn snacks først.

Følg din medisinering instruksjonene

Ta insulin skudd eller piller som angitt for å holde blodsukkernivået under kontroll. Hvis du planlegger å ta vitamin tilskudd, alltid snakke med legen din først for å sikre tilskudd ikke påvirker din diabetes medisiner. Mange diabetes medisiner skal brukes i kombinasjon med kosthold og mosjon, og bør tas i henhold til legens instruksjoner. Konsultere legen din dersom du glemmer et måltid, som noen medisiner krever at du hopper over dosen også. Lag en plan for måltidene dine slik at du spiser rundt samme tid hver dag, som det vil holde sukker nivåer på et sunt nivå.


Previous:nothing Next:ultrametabolism detox

Relaterte artikler


 • protein diett menyer
 • kosthold for prostata kreft behandling
 • fransk frites næringsverdi
 • fiberrik lavt kaloriinntak
 • mat som kurere halsbrann
 • nyttige vekttap ideer
 • LDL-senkende kosthold
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • ernæringsmessige informasjon for tørre kidneybønner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com