bivirkninger av acai kosthold

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-16
Den acai kosthold er basert på bruk av acai Berry, vanligvis i flytende eller tablettform. Dette søramerikanske frukt har nylig blitt viden populære som helse supplement og med de som ønsker å gå ned i vekt. Mens det er mange helsemessige fordeler forbundet med acai Berry og dens bruk på slanking, det er også noen bivirkninger tilskrives uheldig bruk av acai kosthold og ekstra potensielle bivirkninger som stammer fra acai tabletter selv

Du trenger:.
8 kopper vann pluss litt (2 liter).
1 ts revet ingefær.
1 agurk, skrelt og tynt skiver.
1 sitron, veldig tynt skiver.
Et dusin eller så små peppermynte blader.
.

Berry

Frukten kjent som acai Berry er rik i den sammensatte ofte referert til som antioksidanter. Antioksidanter finnes i mange frukter og juice og røde viner de er laget av. Acai bær er sagt å ha en høyere antioksidant-innhold enn de fleste frukter, noe som gjør dem attraktive for konsum i både fersk og supplement former.

Tiltenkt Fordeler

De helsemessige fordeler av å konsumere acai produkter er mange. Innholdet av antioksidanter beskytter celler og bremser aldringsprosessen, noe som kan kutte ned på forekomsten av hjertesykdommer og kreft. Acai er høy i mange andre vitaminer og mineraler som vitamin A, C og E og kalium og kalsium. Den inneholder også noen fettsyrer kroppen trenger for hjerne og hjerte helse. Som en diett hjelpemiddel, er acai brukes til å rense kroppen for giftstoffer og begynner kroppen på rett helsebringende banen.

Acai i Dieting

Dietter med acai piller og juice har økt i popularitet med bær. Som med alle dietter, bør lege konsulteres i å avgjøre om kostholdet er riktig for deg, og et sunt nivå av kalorier og forbruk av de næringsstoffene som trengs av kroppen til å fungere healthfully må alltid opprettholdes. De som går på krasje dietter med acai produkter er ikke nærmer vekttap på en sikker og sunn måte og legger unødig stress på alle sine kroppens systemer. Acai produkter er ikke en erstatning for normal mengde næring levert av å spise et utvalg av sunn mat i løpet av en dag.

medisinske bivirkninger

Selv om det ikke er mange bivirkninger forbundet med acai produkter fordi de er hentet fra en frukt, kan det være sjelden allergiske reaksjoner knyttet til forbruker acai som med annen mat, medisiner eller supplement. Ta kontakt med legen din før du starter en acai diett eller supplerende diett for å avgjøre om noen av dens antioksidant rike kvaliteter kan forstyrre med resepter eller medikament regimer du kanskje allerede være på. Det er potensialet for acai tabletter til å samhandle med andre medisiner eller hindre absorpsjon og effekt av andre legemidler. Antioksidanter også fungere som en naturlig blodet tynnere, noe som må tas i betraktning hvis du allerede tar en resept blodet tynnere.

Bivirkninger relatert til dårlig Manufacturing

Det er bekymring om kjemikalier og andre potensielt usikre stoffer som kan kommer seg inn acai tabletter gjennom produksjonsprosessen. På grunn av den plutselige populariteten til acai kosttilskudd, har mange produsenter hoppet på acai bandwagon, noen som kanskje ikke har de høyeste standarder for hvordan og hvor deres tablettene er laget. Det er en risiko for spor av andre stoffer på vei inn acai tabletter forårsake et mylder av vanskelige å forutsi bivirkninger og potensielle helsemessige bekymringer. For å unngå å ta acai kosttilskudd som kan inneholde andre tvilsomme stoffer, gjør din forskning for å sikre at du kjøper fra en anerkjent produsent med en god oversikt over sikkerhet og nøyaktighet i sine produksjonsanlegg praksis.


Previous:nothing Next:whey protein pulver vekttap

Relaterte artikler


 • fiberrik oppskrifter for kolesterol dietter
 • diett planer for multippel sklerose
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • urte rensing kosthold
 • ekstreme vekttap dietter
 • mat for å unngå for halsbrann
 • sunne løsninger til å spise
 • matvarer som hjelper vekttap
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • hjemmelaget appetitt suppressants
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com