den beste dietten for hurtig vekttap

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-17
Slanking informasjon er overalt, fra reality-TV til kveld nyheter segmenter til magasinet dekker. Det kan være i konflikt og, mer ofte enn ikke, forvirrende. Til tross for tvilsomme løfter om raske vekttap og slankere waistlines i løpet av noen uker, er sannheten stikk motsatt: overflødig vektøkning ikke skje over natten, og det vil ikke la over natten heller. Sannferdig, kosthold og mosjon er forsøkt og sanne fail-safe metoder for riktig vekttap. Med riktig informasjon og realistiske forventninger, kan man gå ned i vekt for godt.

Diet

Ordet "diett" er misbrukt og misforstått i dagens samfunn. Infomercials ville ha en tro at en diett er en spesialisert mat program som varer en periode, vanligvis 6 til 12 uker. I virkeligheten, er kosthold hva en person spiser på daglig basis, enten på grunn av maten tilgjengelighet eller geografisk plassering. Nøkkelen til å miste vekt raskt er å gjøre varige endringer i matvaner som varer livet ut, ikke følge noen "yo-yo" kjepphest dieting som ofte har dieter gjenvinne tapt vekt på slutten av programmet. Fett eller karbohydrater er demonisert av mange innfall dietter, når de i virkeligheten essensielle makronæringsstoffer som må tas med i daglige måltider.

Et bærekraftig kosthold handler om valg av matvarer og total kalorier forbrukes. Mange lett tilgjengelig mat (rask mat og prepackaged mat) er høy i kalorier og del størrelse, ofte betyr et måltid tilsvarer kaloriene i to. Sikker vekttap er definert som å miste 1 til 2,5 pounds en uke, som betyr å kutte ned på disse høy-kalori tilbud til fordel for å fylle plater med rikelig av næringsrikt grønnsaker, magre proteiner og hele korn.

Plus Øvelse

Komme aktiv betyr å finne hyggelige fysisk aktivitet og gjør dem ofte. Enten du velger rask daglige vandringer, tennis, svømming eller sykling, enhver aktivitet som øker pulsen og holder den opp i minst 20 minutter hver dag utgjør kreves øvelse. For de som er mer gung-ho, og tilbyr motstand trening slik som vektløfting beste kalori brennende fordel, enda mer enn cardio alene. Utvikling mager muskel fungerer som en ovn, forbruker så mange kalorier som mulig, og dermed spiser bort på fett butikker. Motstand øvelser utføres minst tre ganger i uken, i forbindelse med cardio, brenne bort kalorier effektivt og holde vekten av.

Lik Vekttap

Et godt kosthold som inkluderer alle matvaregrupper (og en og annen godbit ) sammen med regelmessig mosjon er det kun medisinsk anerkjent måte å miste vekt raskt og effektivt, selv om det kanskje ikke så rask som noen ønsker. Det har varige effekter i tillegg, fordi dette permanent livsstil endringen skal holde overvekt av så lenge den er vedlikeholdt. Enhver diett som utelukker en macronutrient er ikke støttet av noen vitenskapelig forskning, så de som ønsker å gå ned i vekt bør konsultere en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog til konsist måltid planer. Noen diett programmer som oppmuntrer til livslang mat endringer som Weight Watchers, The Zone, eller The South Beach Diet fremme sunne matvaner, og kan hjelpe noen med mer strukturert måltid planer til hjelp i å miste vekt på en mer realistisk tempo.


Previous:nothing Next:den mest effektive vekttap dietter

Relaterte artikler


 • lønnesirup sitronsaft rens
 • sunt vekttap hjelp
 • høyt protein flytende dietter
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • ting du kan spise på en hvete diett
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • naturlig appetitt suppressant kosthold
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com