den beste dietten mat for raskt vekttap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-21
Høye fedme pest mange land, fører til helserisiko som diabetes, hypertensjon og karsykdommer. I prøver å unngå disse sykdommene, for mange mennesker sliter ned i vekt. Ved å justere kostholdet ditt for å inkludere spesifikke matvarer, kan du redusere vekt og barbere av pounds <. h2> Protein og Fiber Mat som er høy i fiber og protein vil øke følelsen av metning (fylde), noe du spiser mindre mat totalt.

dietitians vurdere eggene perfekt kilde til protein, som de gir en høy mengde protein, mens som inneholder alle de essensielle aminosyrene kroppen din trenger for å bygge alt fra muskler og enzymer til hjernen kjemikalier. Å kutte mer kalorier, kaster du den yolks og bare bruke egg hvite, som inneholder alle protein og ingen av fettet.

Soya og mandler inneholder protein og fiber i store mengder, og soya kan tjene som et måltid erstatning. Mandler gir også vitamin E og magnesium, som kroppen din trenger for å produsere energi, bygge muskler og regulere nivået av sukker i blodet ditt. Holde blodsukkernivået stabilt vil også hindre cravings, mens insulin pigger skyldes plutselige influxes av sukker vil føre til at kroppen til å lagre all ekstra kalorier som fett. Viktigst, reduserer celle-veggen struktur av mandler absorpsjon av fett.

Lav-fett meieriprodukter som cottage cheese, yoghurt og 2 prosent melk også inneholde høye mengder protein. Inkludere dem i en daglig diett har vist seg å redusere mage fett.

Frukt og grønnsaker

Epler og pærer er høy i fiber og lavt på glykemisk indeks, noe som betyr at det tar lang tid for kroppen din å bryte dem ned, og de vil derfor holde deg mett lengre. Begge inneholder også fiber og næringsstoffer, mens epler gir quercetin, som har vist seg å redusere kolesterolet skade.

Bær er fulle av fiber, som kan bremse absorpsjonshastigheten av kaloriene fra noe mat du spiser sammen med dem. Plus, bær inneholder antioksidanter som øker blodgjennomstrømningen og hjelper musklene kontrakt mer effektivt under trening.

Bladsalat som spinat og brokkoli er lave i kalorier og høy i fiber, og gir en rik kilde til kalsium som kroppen din trenger for muskel sammentrekning. Også, har kroppen din til å jobbe hardt for å fordøye grønnsaker som selleri og kål, og spise disse vil faktisk forbrenne mer kalorier via fordøyelsen enn de gir som mat. Salater er rike på fiber og høy i næringsstoffer, og kan tjene som et måltid erstatning. Sørg for å velge en lav-fett, lav-kalori dressing.

Dealing med Cravings

Når du føler behov for noe søtt, ta de rette substitusjonene å kutte kalorier, mens inkludert ingredienser som faktisk hjelpe brenne flere av dem .

I stedet for is eller brus, kan du prøve å lage en diett rot-øl flyter med lav-fett frossen yoghurt. I stedet for en milkshake, bruker soyamelk og frosne bær for en sunn godbit. Handel i paier for grillet ananas med pekannøtter, eller grillet fersken med bjørnebær og honning. Og hvis du må hengi, plukke bær sorbets over iskremen.


Previous:nothing Next:er høye protein dietter dårlig for deg?

Relaterte artikler


 • dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • kosthold for skrumplever
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • perfekte diett for blodtrykk
 • fransk frites næringsverdi
 • hva er bee pollen godt for?
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • sunt kosthold regimer
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com