den beste muskel bygging dietter

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-23
Den beste muskel bygging dietter er de som øker total kalorier, holde protein nivået er høyt og holde fett relativt lav. I tillegg, er det viktigste aspektet ved å bygge muskler dietter at de kan opprettholdes eller er levelig for hvis de ikke er, vil gevinstene være midlertidige

Body Type

Forstå ens kropp type er det første skritt for å forstå næringsstoffer andel. En forenklet beskrivelse av samatotyping gjør det mulig å bestemme hans kropp:

Ectomorphs pleier å være tynn, med rask metabolisme. De kan håndtere høyere fett prosenter.

Endomorphs er muskuløse ennå heavyset. De pleier å ha tregere metabolisms og må begrense sine fett inntak drastisk.

Mesomorphs er den naturlig atletisk type, er muskuløse og relativt magre. De trenger bare å øke protein inntaket å gjøre muskuløse gevinster med bare en liten bekymring med fettinnhold.

Kalorier

Oppdag din grunnleggende metabolske rate å forstå hvor mange kalorier er nødvendig for å opprettholde nåværende vekt (BMI link nedenfor). Forbruke 500 flere kalorier enn det vedlikeholdet beløpet daglig. Legg til ytterligere 100 kalorier om dagen hvis en halvkilo ikke er oppnådd etter en uke. Hold deg til litt opp slik at de ekstra mat kan tåles og vedlikeholdes av systemet

Protein

Bygg muskler krever ekstra proteiner;. Konsumere 2 gram per kilo kroppsvekt hver dag. Velg magert kilder av oksekjøtt, fisk og kylling som primær protein kilder. Kombiner bønner med korn eller soya å lage brukbare proteiner for vegetarmat.

Putting It All Together

Spis små-til medium-size måltider fem på syv om dagen. Bare deler totale kalori-og protein krav på antall måltider for å vite hvor mye du skal spise til hvert måltid. Separate måltider med to til tre timer for å sikre oppslutning og dermed hindre opphopning av fett.

Utfyllende Protein

Forbruker nok protein kan være vanskelig og dyrt. Protein pulver er svaret. De to å vurdere er myse og kasein baserte. Whey fordøyer raskt mens kasein er treg.

Konsumere en protein shake umiddelbart etter stigende i morgen etterfulgt av en normal frokost 30 til 60 minutter senere. Mens du sover, er kroppen i en basal metabolske tilstanden. Ved stigende den vil gå inn i en tilstand av katabolisme (med vev for drivstoff), fordi protein er utilgjengelig.

Ta whey protein en halv time før vektløfting sammen med en langsom brennende karbohydrat som havregryn, brun ris eller søt potet. Supplement whey protein innen en time etter vektløfting med en rask brennende karbohydrat som Gatorade eller Powerade.

Bruk kasein protein mellom måltidene hvis mulig og spesielt før du skal sove. Det er mindre fylling slik at den ikke vil hindre spise mellom måltidene, og siden det er treg fordøye det vil gi næring gjennom hele natten. Cottage cheese er en utmerket kilde til kasein protein dersom mat er å foretrekke å rister.


Previous:nothing Next:flytende dietter for vekttap

Relaterte artikler


 • den beste vekttap patcher
 • ernæringsmessige informasjon for tørre kidneybønner
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • den mest effektive vekttap dietter
 • kosthold for nyre styrke
 • mat til å hjelpe erektil dysfunksjon
 • LDL-senkende kosthold
 • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
 • best diabetiker dietter
 • hvordan å unngå oppblåst mage
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com