den beste vekttap patcher

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-07
Den vekttap patch er en bandasje type produkt som er plassert på huden for å kontrollere appetitten. Plasteret gir et vekttap supplement som absorberes av huden. Hver lapp er slitt for en dag og patcher kommer i esker på 30. Mer forskning må gjøres på om patcher arbeidet faktisk, men eksperter mener at noen av ingrediensene i patcher er kjent for å hjelpe hastighet vekttap

Le Patch

Le Patch ligner på nikotinplaster, men stimulerer stoffskiftet, undertrykker appetitten og øker energien. Den Le Patch vekttap patch er laget av alle naturlige ingredienser av Fucus vesiculosus, som er et utdrag av sjøtang. Plasteret vil bidra til å stoppe deg fra overspising, slik at du kan miste vekt. Påfør Le Patch til en ren, tørr, hårløs område på kroppen din, slik som på innsiden av håndleddet. Sett på plasteret hver dag med en ny. Drikk minst 64 oz. vann per dag for å holde kroppen rødmet. Spis godt balanserte måltider og trening et par ganger per uke for å øke stoffskiftet.

Shape-Patch

The Shape-Patch hevder å undertrykke appetitten mer enn noen annen patch som er tilgjengelig. Det kontrollerer appetitten, slik at du ikke lenger ønsker å overspise, og er i stand til å holde deg til din diett og vekttap plan. The Shape-Patch hevder at når du begynner å bruke plasteret vil du bli vant til å spise mindre. Når du slutter å bruke plasteret vil du ikke lenger har lyst til å spise et stort måltid. Bruk Shape Patch på samme måte som du ville Le Patch. Kjøp lappen online på selskapets hjemmeside: ShapePatch. com. En måneds forsyning er $ 49. 95 pluss frakt.

Jen-Fe Patch

Den Jen-Fe patch er laget av Nexagen og gir maksimal kontroll og styrke. Lappen er større enn mange av de andre oppdateringer slik at den gir mer suppressant enn andre oppdateringer. Ingrediensene i Jen-Fe patch absorberes raskt i huden, noe som øker metabolismen umiddelbart. Trene mens du bruker plasteret slik at du forbrenner vekt raskere. Kjøpe Jen-Fe Patch online på Nexagen. En 30 dagers forbruk er $ 119. 95.

Pink Patch

The Pink Patch ble laget spesielt for kvinner. The Pink Patch virker raskt og gir deg mye mer energi mens du bruker plasteret. Den rosa lapp er laget med Lecithin som hjelper kroppen bryte ned fett. Den inneholder også linfrø olje som er bra for hjertet. Sett lappen på i morgen før du starter dagen og det fungerer hele dagen for å kontrollere appetitten. Endre lappen ute hver dag for å oppnå de beste resultatene.


Previous:nothing Next:farene ved å være undervektig

Relaterte artikler


 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • den beste diabetes diett
 • Hvordan hjelper fiskeolje med vekttap?
 • high-fiber, kalorifattig diett
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • rå mat diett mat
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com