den mest effektive vekttap dietter

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-16
Low-carb dietter er stadig mer populært blant de tusenvis av dietter der ute. Dette er fordi low-carb dietter target hva energi stoffskiftet brenner, noe som resulterer i raskere og mer effektivt vekttap. Atkins Diet, The South Beach Diet og The Zone Diet er alle populære og effektive low-carb dietter som lover å hjelpe deg å kaste disse uønskede pounds

The Atkins Diet

The Atkins Diet er en diett som er konsentrert på å eliminere dårlige karbohydrater, som sukker og mel, fra kostholdet ditt. Denne dietten fungerer fordi stedet for stoffskiftet brennende glukose, er det brenne lagret fett. The Atkins Diet har fire faser, inkludert induksjon, pågående vekttap, før-vedlikehold og levetid vedlikehold, hvor du gjør kostholdet del av din livsstil vaner. Trening er en viktig del av The Atkins Diet. Det er foreslått at du engasjere er moderat fysisk aktivitet i kombinasjon med å spise gode karbohydrater, frukt, grønnsaker, nøtter, high-fiber matvarer og hele korn. The Atkins Diet vil gjøre deg frisk og energisk.

The South Beach Diet

The South Beach Diet er mye som The Atkins diett, selv om det er noen forskjeller. Ideen om denne dietten er å erstatte dårlig fett og karbohydrater med gode fettstoffer og karbohydrater. Karbohydrater opprette et løft i blodsukkeret, og The South Beach Diet eliminerer disse prosessene og sukkerholdige matvarer fra ditt daglige inntak, og erstatte dem med sunne matvarer som grønnsaker og helkorn. Som for dårlig fett, gjeninnsetter The South Beach Diet dem med mat rik på umettet fett og omega-3 fettsyrer, som de finner i magert kjøtt og fisk. Denne dietten er delt inn i tre faser som eliminerer usunn og unødvendig mat fra kostholdet ditt. Den siste fasen av dietten forventer du å gjøre dietten din livsstil. Det er ingen forbudt mat i The South Beach Diet.

The Zone Diet

The Zone Diet er en veldig effektiv diett der ingen mat er forbudt, noe som er grunnen til at mange mennesker liker dette kostholdet, og mister mye vekt fra det. Denne dietten består av en andel på 30 prosent proteiner, 40 prosent karbohydrater og 30 prosent fett. Dette forholdet kontrollerer kroppens insulinproduksjon. Insulin er et hormon som forteller kroppen å holde på næringsstoffer, så har kontroll over dette lar deg ha kontroll over hva næringsstoffer bo og gå. For mye insulin vil konvertere karbohydrater til fett, så lagrer disse karbohydrater rundt ulike områder av kroppen din. The Zone Diet spesifikt tillater kroppen å målrette karbohydrater og bruke disse som energi, i stedet for å bruke fett eller protein som energi. På Zone Diet, må du telle kalorier. Måltider bør ikke være over 500 kalorier og snacks bør ikke overskride 100 kalorier. På Zone Diet, bør du spise mye frukt, grønnsaker, nøtter og protein. Du bør også spise åtte glass eller flere av vann hver dag, og unngå bearbeidet mat eller mat som inneholder mye salt.


Previous:nothing Next:naturlig appetitt suppressant kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • Hva gjør tranebær juice?
 • hvordan å unngå oppblåst mage
 • hva er noen no carb snacks?
 • muskel bygging kosthold tips
 • vekttap effekter av kanel
 • ultrametabolism detox
 • den mest effektive vekttap dietter
 • whey protein pulver vekttap
 • hvor å kjøpe acai berry
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com