dietter for kreft i hjernen

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-16
Ifølge National Cancer Institute, vil mer enn 22. 000 mennesker bli diagnostisert med hjernesvulst og andre abnormiteter relatert til nervesystemet i 2009. Hjernesvulster kan være kreft eller godartet. Tradisjonell kreftbehandling er tilgjengelig for å bekjempe kreft i hjernen, men det synes å være økende bevis for at visse matvarer kan bidra til å avverge denne potensielt dødelige sykdommen

Tradisjonell Therapy

Mange faktorer er vurdert ved fastsettelse av beste behandlingsplan for kreft i hjernen. En onkolog vil ta hensyn til type og størrelse på malignitet, nøyaktig hvor i hjernen den er plassert og den generelle helse og alder på pasienten. Generelt, tilpasset behandling planene bestå av en kombinasjon av stråling, kjemoterapi og kirurgi. Er

Et økende antall hjernen kreftpasienter vurderer ernæringsterapi som et supplement til konvensjonell behandling.

KetoCal Diet

Biologer ved Boston College fant at et kommersielt tilgjengelig høy-fett, lav-karbohydrat diett vesentlig tilbakestående veksten av hjernen tumorer i laboratoriet mus.

KetoCal ble opprinnelig formulert for å behandle barn som lider av epilepsi. Forskerne (som ikke hadde noen økonomiske interesser i selskapet) fant at hjernen svulster hos mus på KetoCal dietten krympet i størrelse med opptil 65 prosent.

Funnene i studien dukket opp i den elektroniske tidsskriftet "Nutrition Metabolism" i februar 2007.

High-Fat, Low-Carb Diet

Kreftpasienter ved Wurzburg Hospital nær Otzberg, Tyskland deltok i en klinisk studie i 2007 som ble ledet av Dr. Melanie Schmidt og biolog Ulrike Kammerer. Pasienter ble satt på en høy-fett eller ketogen diett. Forskerne baserer kostholdet på teorien om at mest aggressive kreftformer avhenge av gjæring av sukker for å vokse og spre seg.

Den dietten plan består hovedsakelig av linfrø og hempseed olje og protein fra animalske produkter og soya. Sukker og nesten alle karbohydrater ikke fikk lov.

Selv om fire av pasientene døde i løpet av den første uken av studien, viste fem andre som stakk med carb-diett positive resultater. Forskerne sier de svulster forsinket eller stoppe å vokse, og deres generelle fysiske tilstanden stabilisert seg eller blitt bedre.


Previous:nothing Next:Kroppen renser for vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • en balansert vekttap diett
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • ultrametabolism detox
 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • kosthold for en diabetiker pasient
 • bruk av papaya ekstrakt
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com