ekstreme vekttap dietter

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-10
Desperasjon å være tynn kan kjøre peolple å prøve ekstreme dietter. Konsultere legen din før du starter noen diett plan, som kalori-og næringsinnhold restriksjoner kan være skadelig for kroppen din og dine vitale organer

kål suppe Diet

Med denne dietten, gjør du dine suppe bestående av kål, vårløk, grønn paprika, selleri, gulrøtter, sopp, hot saus og salt og pepper, ulmet til de er møre.

På dag én, kan du spise all den suppe og rå frukt du vil. Dag to kan du spise alle rå eller kokte grønnsaker og suppe du kan konsumere. Dag 3 tillater både frukt og grønnsaker. På dag fire, vil du forbruke skummet melk og bananer med suppen og Dag 5 tillater opp til 10 gram rødt kjøtt eller kylling til å følge dine varme concoction. På dag 6, spiser du alle biff og grønnsaker du ønsker, og på den siste dagen, du spiser brun ris og frukt med suppen.

De som holde seg til dietten kan tape opptil 10 pounds i den uke hvis de følger instruksjonene nøye.

Ulempen til denne dietten inkluderer det høye antallet av tarmgass opprettet. Den ubalansert kosthold kan også føre til vitamin mangel hvis den er fortsatt for mer enn en uke, og alack av protein i de første dagene kan føre til muskelsvakhet og generell utmattelse.

2-4-6-8 Diet

Skaff deg en notisbok og kaloriteller før du begynner denne ekstreme dietten. På den første dagen, la deg bare 800 kalorier. Skriv ned hver mat og kalori teller i notatblokken. På dag to, kanskje du bare har 600 kalorier. Igjen, må du holde oversikt i notatblokken. Fortsett på denne måten, slippe 200 kalorier per dag til dag fem. På dag 6, vil du begynne å legge til 200 kalorier per dag til du kommer en 800-kalori dag. Ingen mat er begrenset, bare det beløpet du tar i. Vann og andre ikke-kalori drikker oppfordres. Ikke bli værende på denne dietten i mer enn 12 dager.

Hensikten med denne ekstreme dietten er å lure stoffskiftet i stigende. Det finnes ingen vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere hevder at det faktisk skjer, men og sult nivået på inntaket ditt kan være skadelig for helsen din.

russiske Gymnast Diet

Muster opp din viljestyrke og starte dagen med en kopp appelsinjuice og en tørr brødskive. Du skal ha et eple eller en kopp med frukt salat til lunsj og et eple eller en håndfull baby gulrøtter til middag. No-kalori drinker, inkludert kaffe, er OK, men brus er ut.

Legenden er at denne dietten var for russiske turnere som trengte å miste et par pounds før konkurransen. Det finnes ingen pålitelig informasjon til sikkerhetskopiere denne historien. Den ekstreme calorie begrensning vil tillate deg å miste fire til 11 lbs. per uke, men bare for en to-ukers periode. Mangelen på protein i denne kosten vil la deg følelsen svak. Bruk den med stor forsiktighet.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige informasjon for tørre kidneybønner

Relaterte artikler


 • slanking mat tips
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • benefiber bivirkninger
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • Hvordan hjelper fiskeolje med vekttap?
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • om høy protein dietter og vekttap
 • vekttap effekter av kanel
 • høye protein dietter og risiko
 • naturlig appetittdempende midler uten bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com