en kaloriteller kosthold

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-14
Kalori telling er en nesten garantert måte å gå ned i vekt som vekttap er matematisk. Hvis du tar inn færre kalorier enn du forbrenner, vil du miste vekt. Dette gjør calorie telle viktig i noen vekttap diett. Den beste suksess i enhver diett går til en som er forberedt så arm selv med riktig verktøy og begynne å telle

Calorie Counters

Du må kjøpe en god bok med kalori teller oppført. Sikt på en lommeformat bok som du kan ta med deg. Du ønsker også å få en som er godkjent av enten en medisinsk av dietetiske foreningen. Det vil gi deg den mest nøyaktige informasjon. Hvis du spiser mye ute, få en bok med restaurant opplysninger i det også.

Alle Kalorier er ikke skapt like

I forbindelse med vekttap, er en kalori en kalori. Å være så frisk som mulig du må huske at kalorier er ikke alle like. Den kalorier i en cupcake er ikke ernæringsmessig lik kalorier i bollen av vegetabilske suppe. For å få til god ernæring bør du vurdere om at den minste delen av kaloriene bør være fett, oljer og desserter.

Øvelse

Exercise spiller en rolle i en generell sunn livsstil. Det er tydelig at jo mer kalorier forbrenner du i øvelsen, jo mer du kan konsumere i mat. Ifølge Eric Ravussin, Ph. D. , sjef for Seksjon for Helse-og Performance Enhancement ved Louisiana State University's Pennington Biomedical Research Center, kan utøve være viktig for din generelle helse, men av seg selv, den ikke gjøre mye for vekttap.

Lett til moderat trening kan være best for vekttap fordi mens den fremmer bedre helse og ikke brenne kalorier, ser det ikke ut til å indusere sult forbundet med hard trening. Dette ville gjøre øvelser som å gå og svømme de beste valgene mens kalori teller.

Hvordan Diet fungerer

Calorie teller er om tall. The American Dietetic Association nettsted har en kalkulator der du kan legge inn din høyde, kroppen ramme alder og vekt. Den vil fortelle deg hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde vekten.

For å miste 1 kilo du må fjerne 3500 kalorier fra kroppen din. Hvis du reduserer det daglige kaloriforbruket ved 500 kalorier, vil du miste 1 kilo per uke. The American Medical Association sier at et vekttap på 1 til 2 pounds per uke er trygt. The American Dietetic Association oppfordrer folk til å konsumere minst 1000 kalorier per dag. De forsiktig at noe lavere enn det kan føre til at stoffskiftet å slippe.

Ved å kutte mellom 500 og 1000 kalorier om dagen, vil du ha et gjennomsnittlig vekttap på mellom 1 og 2 pounds per uke. Utgangspunktet, kan du miste litt mer mens kroppen justerer seg til de begrensede kalorier. Du kan spise hva du ønsker på en kalori telling diett så lenge du bor på eller under den tildelte kalorier.

3-Day Diet

En populær kalori telling kosthold, er denne dietten svært restriktive annenhver dag som motsetning til hver dag. Den anbefalte kalori teller for det begrensede dager er 800 kalorier. Dette fungerer fordi den neste dagen kan du forbruke mer kalorier, så forbrenningen din ikke slippe.

Den ukentlige gjennomsnittlige vekttap for denne dietten er mellom 5 og 8 pounds. Det er populær ikke bare på grunn av resultatene, men også fordi de fleste mennesker kan utsette spise deres favoritt mat for en dag.


Previous:nothing Next:mat for å unngå for halsbrann

Relaterte artikler


 • sunt kosthold regimer
 • gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • naturlig appetittdempende midler uten bivirkninger
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • fiberrik lavt kaloriinntak
 • best diabetiker dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com