fast food for diabetikere

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-01
Navigering i fast-food verden kan være et forvirrende reise, spesielt for diabetikere, som må være forsiktig med hva de spiser. Ved å kjenne sine begrensninger kosten, men kan diabetikere finne menyalternativer på fast-food kjeder som dekker noen av sine tilbud til personer med spesielle diettbehov

Karbohydrater

Leger anbefaler at karbohydrat inntaket pr måltid være ca 30 gram, eller ikke mer enn 45 prosent til 65 prosent av av total daglig kalori inntak. Spise en overflod av karbohydrater kan føre til vektøkning. Karbohydrater også kan øke blodsukkeret, noe som er farlig for diabetikere.

Frokost alternativer

Velg frokost elementer som inkluderer pølse, egg og ost. Begrens inntaket av kjeks, croissanter, muffins og pannekaker. En pølse, egg og ost kjeks inneholder ca 30 gram karbohydrater, så det kan være et trygt alternativ, så lenge du begrenser det til en servering. Legge egg og ost til frokost sandwich måltid kan legge til ekstra protein uten å legge mange karbohydrater.

Noen fast-food restauranter serverer vanilje yoghurt med frukt, som er et sunnere alternativ enn sandwich måltid. Velg parfaits som inneholder mer yoghurt enn frukt, og, for å holde karbohydrater teller under 30 gram, be om parfait uten granola.

Salater

Salat er gode valg for diabetikere når du spiser ute. De fleste fast-food restauranter tilbyr ganske variert, men å finne det sunneste alternativet, velger salater som har grillet kjøtt, eller ingen kjøtt. Også unngå salater som inneholder frityrstekes kjøtt.

Velg salatdressinger som har minimal karbohydrater. Regelmessig dressinger som ranch og blåmuggost faktisk inneholder mindre karbohydrater enn sine fettfattig kolleger. Sørg for å inkludere karbohydrater fra salatdressinger i det totale karbohydrater teller for måltidet.

Sandwich Wraps

Mange fast-food steder tilbyr sine sandwich kreasjoner som tortilla wraps. Ved nødlanding bun og kutte ned på brødet karbohydrater, wraps disse ofte har halvparten av karbohydrat teller som tradisjonelle smørbrød.

hamburgere

Small hamburgere som de som kommer i barnets deler er også et godt alternativ for diabetikere. Du trenger ikke å kjøpe en barneklubb måltid; hamburgere på små boller bør være tilgjengelig enkeltvis. Også melde deg på hele hvete boller, hvis tilgjengelig. Dobbel kjøtt eller ekstra bacon er ok, så lenge du ikke trenger å overvåke kolesterol og fett inntak.

Meksikanske Fast Food

Nyt meksikansk fastfood i moderate mengder, mens du velger mat med store mengder protein. Den beste protein valgene er matvarer med biff, kylling eller refried bønner. Unngå tacos, burritos eller som inneholder ris. Taco salater er OK så lenge du ikke spiser det meste av skallet. Taco skjell er vanligvis laget av maismel, som er høy i karbohydrater.

Ting å unngå

Diabetikere bør unngå store mengder stivelse og sukker på grunn av deres effekt på blodsukkeret. Pommes frites og potetgull er off-limits, som er sub smørbrød eller andre smørbrød med mye brød. Unngå også høy karbohydrat matvarer som mais og ris, eller noe som har blitt ramponert og frityrstekes.


Previous:nothing Next:kosthold for leveren

Relaterte artikler


 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • diett-vennlig mat
 • hvordan å øke hjerte helse med Middelhavsdietten
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • lav-sukker dietter barna vil like
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • en balansert vekttap diett
 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • diabetiker måltid ideer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com