fordelene av et balansert kosthold

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-22
Fordelene med et balansert kosthold kan ikke undervurderes. Dessverre, for mange personer med hektisk personlige og profesjonelle liv, er det mye lettere å spise fastfood, pizza, chips, frosne forretter, og stekt mat enn det er å ta seg tid til å ha en sunn balansert måltid. Opprettholde et balansert kosthold er ikke om restriksjoner. Det handler om å spise riktig mat, inkludert favoritter, i moderate mengder. Denne vanen, sammen med fysisk aktivitet, kan få til en sunn livsstil sterkt

balansert kosthold

En diett som inneholder en balanse mellom alle de fem mat grupper-korn, grønnsaker, frukt, meieriprodukter, og kjøtt eller alternativer-kan levere alle de nødvendige ernæring for funksjonen av kroppens celler, organer og vev. Med individer lever lenger i dag enn i år tidligere, en forpliktelse til en sunn livsstil kan føre til mange år med aktivitet og glede. Dette bør være et incitament til å unngå mat med høyt mettet fett, sukker og raffinerte karbohydrater, alle kjent for å være skadelig for helsen.

Helse Issues

Spise en godt balansert kosthold kan minske helseproblemer inkludert hjerteproblemer, leddgikt, høyt blodtrykk og kolesterol. Økt tilfeller av tykktarmskreft og diabetes har også vært forbundet med kosthold som inneholder mye fett og kolesterol. En kropp som er godt balansert mentalt og fysisk kan resultere i mer vitalitet og styrke, slik at du kan leve et lengre og sunnere liv. Folk som er mer aktive og energiske er også i stand til å håndtere bedre med stress, traumer og angst.

Fysisk aktivitet

I tillegg til å opprettholde et balansert kosthold, er det også viktig at du være fysisk aktiv. Trening hjelper til å redusere felles ubehag, bedrifter og toner muskler, forbedrer blodsirkulasjonen, koordinasjon og balanse, og brenner kalorier. Kombinere en sunn diett plan med trening kan definitivt forsterke en persons livsstil. Dette i sin tur kan gi deg mer glede, entusiasme og interesse for daglige aktiviteter og bestrebelser.

Vekt

Det amerikanske folk har blitt et samfunn av overvekt individer. Pr. 202C er det anslått at 54 prosent av amerikanske voksne overvektige med 20 prosent blir diagnostisert som klinisk overvektige. Folk spiser for mye junk food på regelmessig basis når du deltar i liten eller ingen fysisk aktivitet. Dette er et alvorlig helseproblem for personer i alle aldre.

Life Style

Det er ikke vanskelig å opprettholde en balansert diett. Et stort utvalg av mat typer kan bli fortært, i moderate mengder, for å gi den nødvendige næringsstoffer for å nyte et sunt liv. Spise sunt ikke likestille å spise smakløst bland matvarer. Gjennom et balansert kosthold og fysisk aktivitet, individer har muligheten til å oppleve alle fordelene som kan oppnås gjennom en sunn livsstil.


Previous:nothing Next:tre måneder vekttap plan

Relaterte artikler


 • informasjon om mat kilder med jern og B12
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • kosthold for nyre styrke
 • sunne løsninger til å spise
 • hvordan å erstatte hele korn for et hjerte sunt kosthold
 • oppskrifter for seks uker kroppen makeover
 • protein diett menyer
 • muskel bygging kosthold tips
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com