fordelene av mini-måltider for vekttap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-08
Moderne dietter er langt fra idiotsikre. En diett som fungerer for en person kan ikke arbeide for en annen. Vitenskapen bak noen diett systemer er eksentrisk, og forskningen ikke kan bevises om de fungerer eller ikke. Men det er en sikker regel til vekttap: kalorier forbrukes må være mindre enn kalorier brent.

Den mini-måltid kosthold er ikke en kjepphest kosthold, er heller ikke en enkel løsning for vekttap. Den mini-måltid kosthold bruker flere små, lav-kalori måltider om dagen for å redusere det totale antall kalorier i en diett mens redusere typiske sult som kommer fra kalori reduksjon. Dens solid fundament i lav-kalori oppdragsgiver gjør mini-måltidet kosthold en effektiv og langsiktig tilnærming til vekttap

informasjon

Den mini-måltid kosthold tilnærming innebærer spise seks små måltider om dagen. Disse seks små måltider kan innlemme alle typer mat, så lenge de fleste valg av mat er sunn. Før du starter et mini-måltid kosthold, bestemme optimal kalori inntak for sunn vekttap.

Fordeler

Mini måltider gir flere fordeler for vekttap. For mange slankere, er sult et stort problem, og hindre dem fra å nå vekttap mål. Mini måltider fremme spise flere små, snack-sized måltider enn tre store måltider. Selv med samme antall kalorier, noe slankere føler seg mindre sulten på mini-måltid kosthold siden de kan spise oftere. Cravings er også mindre hyppige, siden det er flere muligheter til å jobbe den ønskede mat til et måltid i løpet av dagen.

Hensyn

Mini måltid dietter fremmer også et variert og sunt kosthold. Planlegging seks snack-sized måltider gjør og har flere små porsjoner av forskjellige typer mat lettere. Felles valg for snacks inkluderer frukt, grønnsaker, yoghurt eller små versjoner av regelmessige måltider. Husk at når mini-sizing regelmessige måltider, er det lettere å sette en del sammen på forhånd for å sikre at måltidene er mini-størrelse, og ikke vanlig størrelse.

Misforståelse

Spise flere mini måltider i stedet tre store måltider øker ikke forbrenningen. Det har ingen samlet effekt på hvor fort kalorier brenner eller hvor mange kalorier totalt kroppen forbrenner på en dag.

Advarsel

alltid konsultere en lege før du starter en diett for å sikre at det vil ikke skape noen helseproblemer. Dette er spesielt viktig for personer med underliggende helsemessige forhold, kroniske sykdommer eller som er i dag overvektige. De som er alvorlig overvektige trenger å gradvis kutte ned kalorier fra dagens nivåer for å miste vekt på en trygg hastighet, som kan kreve rådgivning en ernæringsfysiolog.


Previous:nothing Next:naturlig appetittdempende midler uten bivirkninger

Relaterte artikler


 • sunt vekttap hjelp
 • høye protein dietter og vektøkning
 • fransk frites næringsverdi
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • multi-vitamin bivirkninger
 • Slik finner phentermine
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • protein diett for diabetes
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com