grønn te diett for vekttap

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-19
Ernæringsfysiologer og Kosten har spioneringen effekten av grønn te for vekttap. Den spesielle ingrediensen i grønn te er en polyfenoler heter epigallocatechin gallate (EGCG), er noe som har egenskaper kjent for å påvirke kroppens varmeproduksjon prosess. Varme den interne strukturen påvirker vår metabolisme og oppfordrer vekttap. Ta deg en kopp grønn te i stedet for den ettermiddagen brus til å lade stoffskiftet og begynne å miste vekt

Hvordan Grønn te hjelper Vekttap

Grønn te oppfordrer vekttap gjennom termotilblivelsen, eller kroppens varme produksjon som påvirker den metabolske prosessen. Kraftig polyfenoler forbrenner fett og selv reduserer produksjonen av leptin, som er et kjemikalie som oppmuntrer kroppen til å lagre fett og øke appetitten.

En studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition viste at menn som drakk tre kopper grønn te om dagen brent ytterligere 80 kalorier per dag.

Drikk minst 3 til 5 kopper per dag for å oppleve noen av vekttap effektene fra grønn te. Du kan også få effekten av grønn te gjennom en grønn te patch eller gjennom grønn te kosttilskudd.

Fordeler å drikke grønn te

høste noen av de mange fordeler av å drikke grønn te. Bortsett fra å øke forbrenningen, regulerer grønn te også blodsukkeret og stopper fettopptaket. Spis en sunn, velbalansert kosthold som inneholder lean protein fra kylling eller fisk, rikelig med grønnsaker, frukt og nøtter til drivstoff vekttap.

Grønn te kommer også med mange helsefordeler. De viktigste polyfenoler også kan redusere forekomsten av kreft, revmatoid artritt, høyt kolesterol, infeksjoner og hjerte-og karsykdommer.

Ulemper å drikke grønn te

Selv om grønn te kan hjelpe deg å miste vekt, du har fortsatt å gjøre arbeidet . Grønn te er ikke en magisk kur til fedme, så selv om du tar med grønn te du fortsatt trenger å spise et sunt, kalorifattig diett og trening for å se resultater.

De fleste av de kraftige grønn te ressurser har koffein. Hvis du har helseproblemer, eller prøver å redusere koffein inntak, kan det være lurt å vurdere en grønn te patch eller kosttilskudd.

Hvis du er gravid eller ammer, sjekk med legen din før du integrerer en grønn te diett i din daglige diett.


Previous:nothing Next:alli diett mat

Relaterte artikler


 • diett planer for multippel sklerose
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • naturlig kolon renset oppskrifter
 • farene ved å være undervektig
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • matvarer som er svært høy i jern
 • informasjon på lav fett diett
 • de beste måtene å få vekt raskt
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com