high-fiber, kalorifattig diett

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-06
High-fiber, lav-kalori diett sentrum rundt matvarer som fyller, men har minimal kalorier. Tanken bak en slik diett er at det vil hjelpe deg å miste vekt uten å føle sulten. Konsumere matvarer som inneholder mye fiber også hjelpemidler i fordøyelsessystemet helse. Ved å spise en høy-fiber, lav-kalori diett, kan du miste vekt og bedre helse

Du trenger:. .
Tålmodighet
Control.

Fordeler Fiber

Fiber viktigste rolle i kroppen er å bistå med fjerning av avfall. High-fiber dietter hindre forstoppelse, lavere er risikoen for fordøyelsesproblemer, lavere kolesterol, kontrollere blodsukkernivået, hjelp i vekttap og kan redusere risikoen for tykktarmskreft.

helkorn

Hele korn naturlig inneholder store mengder fiber, som gjør dem en god mat å innlemme i en høy-fiber, lav-kalori diett. Eksempler på hel-korn matvarer inneholder hele korn korn, pasta, brød og muffins. "Hele korn" betyr ikke nødvendigvis "lavt kalori," skjønt. Noen hele korn matvarer inneholder mye sukker eller fett, noe som kan dramatisk øke mengden kalorier som finnes. Se etter elementer som har høyt fiberinnhold, men er lite sukker og fett.

Frukt Grønt

Hver high-fiber, bør lav-kalori diett inneholder et utvalg av frukt og grønnsaker, som er naturlig høyt i fiber. En kopp kokte erter, for eksempel, inneholder 16,3 gram fiber, mens en kopp jordbær har åtte gram fiber.

Ideer for Legge Fiber til kosthold

Det er noen svært enkle endringer du kan gjøre til spising plan for å skape en høy-fiber, lav-kalori diett. Start dagen med en fiberrik frokostblanding eller legge frukt og grønnsaker til måltidene for å øke fiberinnholdet. Fiber En frokostblanding, for eksempel, har 14 gram fiber per servering. Ready-made frosne grønnsaker kan bli blandet med spagetti å lage en middag som er høy i fiber. En kopp frossen brokkoli inneholder 5,1 gram fiber, mens en kopp spaghetti inneholder 6,3 gram fiber.

High-Fiber, Low-Calorie Snacks

Frukt gjør en stor høy-fiber lavt kalori snack, men det er noen store kjøpt snacks som fungerer godt i et knipetak. For eksempel inneholder en Fiber One havre Chocolate Bar Chewy med 140 9 gram fiber-men det har også 1,5 gram mettet fett. Rå frukt inneholder mer fiber med færre kalorier og mindre mettet fett enn fiber barer.

High-Fiber, kalorifattig diett er sunn

High-fiber, kan lav-kalori diett gå en lang vei mot å bli en sunnere person. Hvis du prøver å gå ned i vekt, vurdere å øke fiber og redusere kalorier.


Previous:nothing Next:ernæring for å forhindre håravfall

Relaterte artikler


 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • naturlig vanndrivende mat rettsmidler
 • kosthold for leveren
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • ernæring for nyrer
 • type 2 diabetes diett plan
 • porsjonskontroll og fedme forebyggende for barn
 • hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?
 • benefiber bivirkninger
 • hvor mye protien folk bør spise?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com