høye protein dietter og risiko

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-02
Selv om høy-protein dietter er ganske trygt for et stort flertall av befolkningen, de er helt uten risiko. Eventuelle kosttilskudd strategi som unødig favoriserer eller utelukker en macronutrient vil ha fordeler og ulemper som må nøye balanseres for å avgjøre om kosthold er riktig for deg. For å gjøre beslutningen lettere, vurdere noen punkter som vil kreve spesiell oppmerksomhet hvis du forsøker en høy-protein diett

trenger Du:
datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Forsømmelse av Andre Macronutritients-Karbohydrater

Det første Risikoen for å vurdere når de bestemmer seg for en høy-protein diett er risikoen thatyou vil falle under de nødvendige inntaket for de andre makronæringsstoffer fordi du fokuserer på protein. Derfor, ta vare å innta en tilstrekkelig mengde karbohydrater, hovedsakelig fra frukt og grønnsaker-har en servering av frukt eller grønnsaker til hvert måltid. Dette vil sikre at du beholder din glykogen nivået høyt, fyre opp din evne til trening. I tillegg, frukt og grønnsaker har en rekke viktige vitaminer og mineraler som kroppen din trenger for å fungere optimalt.

Forsømmelse av Andre Macronutritients-Fats

Du vil også ønsker å unngå risikoen for å endre ditt inntak av sunt fett. En blanding av sunt fett er nødvendig for optimal helse, som riktig hormonelle funksjon er knyttet til theingestion av denne avgjørende macronutrient. Konsumere minst 25 prosent av kaloriene fra en blanding av fett-animalsk fett (hovedsakelig fra relativt magert kjøtt), naturlig fett (fra egg, avokado, og kokosnøtter), og oljer (som fisk, lin, og oliven) .

Pre-eksisterende forhold

Selv om høy-protein dietter er ikke farlig for ellers friske individer, hvis du har pre-eksisterende nyre-eller leverproblemer du vil ønske å utvise forsiktighet før du tar fatt på en høy-protein diett. High-protein dietter kan øke risikoen for organsvikt blant personer med nyre-og leverproblemer. Dermed må du huske å tømme valg av matsorter med legen din hvis du har en historie med disse problemene.

Overdreven Vekttap

På grunn av sine positive effekter på metabolisme, spise en høy-protein diett betyr at du trenger en større antall daglige kalorier å forbli i nøytral energibalanse (verken få eller miste vekt). Selv om målet ditt er å gå ned i vekt, vil du fortsatt trenger å øke det daglige kalorier litt (med rundt 200 eller så) for å unngå å slippe vekt for raskt etter bytte til en høy-protein diett. Selv om du kanskje vurdere ytterligere vekttap å være en velsignelse, å miste vekt med en hastighet større enn to pounds en uke øker sannsynligheten for at du vil miste muskelmassen sammen med fett. Og som lean mass er viktig å holde hvile metabolismen høy, tar sikte på å miste vekt på en langsom og jevn tempo vil alltid trumf ett fett-tap blitz.

Hensyn

Bortsett fra risikoen for nyresvikt via en pre- eksisterende tilstand, den "risikoen" av en høy protein diett er alle ganske godartet. Ikke la noen av disse alvorlig sette deg fri fra vurderer en høy-protein diett for vekttap behov. Bare holde disse elementene i bakhodet ditt, og sørg for å gjøre rede for dem som du designe din diett. Dette vil sikre at du høste maksimal nytte av din tid på en høy-protein diett uten ugrunnet negative effekter.


Previous:nothing Next:naturlig kolon renset oppskrifter

Relaterte artikler


 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • hvordan sonen kosthold
 • å spise sunt for hjertet
 • hjemmelagde godbiter for en kolesterol kosthold
 • enkel diabetiker matlaging
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • diett-vennlig mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com