høyt protein flytende dietter

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-15
Den høye protein flytende diett er en intensiv raskt, i løpet av denne tiden det eneste et menneske kan konsumere er vann og høyt protein drinker eller vibrering. Årsaken protein blir brukt er fordi det hjelper med å balansere blodsukkernivået og støtter sunn muskel utvikling og restitusjon etter trening. Muscle forbedrer metabolic rate som hjelper deg å forbrenne fett hele dagen

The Diet

Protein utgjør byggesteinene i kroppen og er ansvarlig for den generelle helsen til kroppen, inkludert friske bein og muskler. Protein tar lengre tid å fordøye enn andre elementer i mat og av denne grunn har den evnen til å balansere blod sukker nivåer. Det reduserer behovet for å snack og bistår med muskel reparasjon og gjenoppretting etter trening.

Den flytende diett innebærer en 12-ukers periode med faste på høyt protein, måltid erstatning drikke. I løpet av denne tiden, bruker en person mellom 400 og 800 kalorier om dagen. Etter den første fort er fullført, er en reintegrering periode gjennomgått, der vanlig mat er reintroduseres tilbake i kostholdet på et svært sakte tempo. Når personen er å spise sunt, er det bare om å opprettholde denne dietten. En person kan tape mellom to og fire pounds en uke på denne dietten.

Den flytende diett er egnet for de som er overvektige. Dette er ikke en diett for de som bare bare overvektige. Du må gjennomgå denne dietten med tilsyn av en lege som bivirkninger kan være svimmelhet, hodepine, muskelkramper og magesmerter. I noen tilfeller kan det føre til hjertebank og smerter i brystet. Veiledning er nødvendig som denne dietten er ikke for alle.

Protein Drikke

High protein drikker som Optifast og Slim Fast kan brukes til flytende diett. De inneholder en balansert mengde karbohydrater, protein, vitaminer og mineraler. De kommer i forskjellige smaker og er designet for å være lav calorie måltid erstatninger så de er trygge å bruke for flytende diett. De er tilgjengelig og billig og kan kjøpes fra de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Andre høyt protein pulver kan også kjøpes, for eksempel Whey Protein Isoler pulver, som brukes til å lage din egen protein drink hjemme. Siden disse ikke er spesifikt utviklet for å støtte den høye protein flytende diett er det viktig å snakke med en medisinsk faglig om hvilken som er passende. Whey protein isolat er en lett fordøyelig protein laget av en komponent i kumelk og inneholder ingen gluten og egner seg for vegetarianere og de som er laktose intolerant.


Previous:nothing Next:om 1200 calorie lav-fett dietter

Relaterte artikler


 • omega 3 vitamin informasjon
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • oppskrifter med Stevia
 • den beste vitaminer for menn over 60
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • tips og triks for å miste vekt raskt
 • diabetikere mat diagram og kosthold
 • hvordan brenne en ekstra 1000 kalorier denne helgen
 • en kaloriteller kosthold
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com