hva er den beste dietten for vekttap?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-19
Det er en overflod av dietter touting vellykket vektreduksjon. Fra lite karbohydrater til lite sukker, mat kombinerer til pressing og utover, er det vanskelig å si hvilken diett virkelig er den beste. Selv om det ville være flott om det var en rask løsning, for langsiktige resultater, kommer det hele ned til god gammeldags kalori telling og hardt arbeid

Opprett en kalori underskudd

Vekttap er en lek med tall. For å miste 1 kilo fett, må du lage en 3500 kalori underskudd. De fleste synes suksess da de kombinerer forbruker færre kalorier med brenner mer kalorier for å opprette en kalori underskudd ved utgangen av uken.

Spis Høyre

Alle matvarer er ikke skapt like. Det er viktig å spise færre kalorier og fyller kroppen din med god, næringsrik mat. Lage god mat valg er en av de beste tingene du kan gjøre for kroppen generelt, men også for vekttap. Når spise næringsrik mat, vil du være å spise færre kalorier, og du kan selv legge merke til en økning i energinivået.

Øvelse

Hvis du øker aktivitetsnivået kan være en av de enkleste måtene å kaste pounds. Hvis tid er en faktor, finne muligheter til å øke aktiviteten gjennom hele dagen-ta trappen i stedet for heisen, gå under lunsjen, park lenger vekk fra butikken du angir. Det bidrar alle til vekt-tap suksess.

Styrketrening

Kan du forestille deg å gjøre om kroppen til en fettforbrenningen maskin? Det er akkurat det styrketrening gjør. Muskler forbrenner kalorier i et tempo som fettvev kan ikke engang ta på. Den gode nyheten? Styrke trening gjør kroppen din forbrenner kalorier selv når du ikke bevege en muskel.

Food Journal

En av de beste triksene av mennesker som har mistet vekt er bruken av en mat journal. Skriv ned alt du spiser fra morgen til kveld, inkludert drikke. Du kan finne du spiser mye mer enn du innser. Mange spiser når de ikke er sultne, men på grunn av angst, kjedsomhet eller depresjon. Et mat journal vil tillate deg å se om du faller i denne kategorien.

Spiser nok

Det er lett å tenke om å skjære noen kalorier er bra, skjæring mye kalorier er bedre. Pass på at du spiser nok for din kropp og aktivitetsnivå. Hvis du ikke spiser nok, vil kroppen din ikke vil felle pounds fordi det vil være å forberede for sult-modus. Spis rikelig med næringsrik mat!


Previous:nothing Next:raskeste måten å miste en øl magen

Relaterte artikler


 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • hvor å kjøpe sjø vegg
 • kosthold for en diabetiker pasient
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • whey protein pulver vekttap
 • Hva gjør tranebær juice?
 • high-fiber, kalorifattig diett
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • hva er noen no carb snacks?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com