hva er grunnen flaxseed godt for?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-13
Ground linfrø er lettere å fordøye enn hele flaxseeds når det brukes i matvarer som rister, stenket på smørbrød og når de brukes i brød, cookies og andre bakverk. Ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, ". Linfrø er høy i fiber, omega-3 fettsyrer og fytokjemikalier som kalles lignans"

Dietary Supplement

Det er lett å legge jord flaxseeds til mat for å øke sin fiber og omega-3 fatty acid inntak. To spiseskjeer med linfrø bakken gir ca 146% av anbefalt daglig foreslått mengde omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Ifølge helse-og naturlige næringskjeden Whole Foods, omega-3 fettsyrer i linfrøolje "fremmer bein helse ved å bidra til å hindre overdreven benomsetning-når forbruket av matvarer rike på denne omega-3 fett fører til et lavere forholdet mellom omega -6 til omega-3 fettsyrer i kostholdet. "Omega-3 fettsyrer er også nyttig for å forebygge mot hjertesykdommer, kreft og diabetes, ifølge Whole Foods.

Senke kolesterolnivået

Mayo Clinic sier at fordi flaxseeds kan bidra til lavere total kolesterolet og LDL (" dårlig ") kolesterol nivåer, og tar den" kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom. "A Whole Foods artikkel om flaxseeds siterer en studie der 40 pasienter som hadde kolesterolnivået mer enn 240 mg /dL ble gitt 20 gram bakken flaxseed daglig og sammenlignet dem til å ta et statin narkotika. "Etter 60 dager, var betydelige reduksjoner sett i total kolesterol, LDL kolesterol, triglyserider og forholdet mellom total kolesterol og HDL -. I begge gruppene"

Fordelaktig Fiber og Lignans

Spise mat rik på fiber hjelper flytter maten gjennom fordøyelsessystemet, og dermed fremme en sunn kolon. To spiseskjeer med linfrø bakken gir 5,41 gram eller 21,64% av det anbefalte daglige verdien av fiber i en 2000 calorie diett. I tillegg bakken flaxseeds har en spesiell type anlegg kjemiske kjent som lignans. Lignans blir nå undersøkt for mulig bruk for å bekjempe brystkreft. "Spise om en unse av bakken linfrø hver dag vil påvirke måten østrogen håndteres hos postmenopausale kvinner på en slik måte som gir beskyttelse mot brystkreft, men vil ikke forstyrre østrogen rolle i normale bein vedlikehold, sier Whole Foods, når han beskriver stor rolle lignans har på kvinnelige helse. har

Legge Ground Linfrø til mat

Ground flaxseeds en litt nøtteaktig smak og kan legges til frukt shakes og stenket på korn. Prøv å blande bakken linfrø i sauser som majones og sennep til bruk i smørbrød. Ifølge Mayo Clinic, "For å erstatte linfrø for ett stort egg i en oppskrift, bruker 1 ss linfrø bakken pluss 3 ss vann. " Ground flaxseeds kan også legges til pannekake, brød, muffins, kaker, cookie og bakverk oppskrifter.

Hjemmelaget Ground Flax

Ground linfrø selges der de fleste hele linfrø tilbys. For å gjøre bakken linfrø, grind hele lin i en kaffekvern til ønsket konsistens. Oppbevares i en lufttett beholder og sett i kjøleskapet, slik at holdbarheten av lin avtar når den er bakken.


Previous:nothing Next:omega 3 vitamin informasjon

Relaterte artikler


 • sunt kosthold og mosjon planer
 • muskel bygging kosthold tips
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • matvarer som redusere mage fett
 • hva er grunnen flaxseed godt for?
 • hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?
 • hva er formelen for beregning av vekttap?
 • porsjonskontroll og fedme forebyggende for barn
 • ekstreme vekttap dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com