hva er noen no carb snacks?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-05
Et strengt null-carb diett er alt annet enn enkelt-karbohydrater lurer overalt i naturlige matvarer. Selv sunne matvarer som frukt og grønnsaker inneholder heftig mengder av både sukker og komplekse karbohydrater. Going low-carb kan gjøres ganske enkelt ved å lese etiketter. Low carb ville være mindre enn 15 gram per porsjon. Det er fortsatt mulig å spise pasta, brød, meieriprodukter, og frukt og grønnsaker når det på en lav-carb diett. The hard-core no-carb tilnærming kan være en utfordring

Du trenger:.
Datamaskin med internettilgang
. næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Nuts

mandler, peanøtter, cashewnøtter og pistasienøtter er no-carb alternativer for en rask matbit. Nøtter inneholder mye protein, inneholder essensielle aminosyrer, vitaminer, mineraler, sunt fett og oljer, og-som alle high-fiber matvarer-bidra til å kontrollere overspising ved å skape en følelse av fylde. Men på grunn av deres høye fettinnhold, begrense daglig inntak på ca 1 /4 cup. En 1-kopp servering av mandler gir en diett-busting 550 kalorier og 47 gram fett.

Seeds

Pumpkin, squash, solsikke, og lin er gode frø valg for en rask matbit. Frø inneholder mindre kalorier og fett enn nøtter og likevel gi essensielle aminosyrer, proteiner og sunne omega-3 fettsyrer. Frø er en god kilde til magnesium og sink. Moderasjon er fortsatt ordet ved inntak av frø, spesielt hvis vekttap er et av målene dine.

Jerky

Beef jerky eller kalkun jerky er en annen no-carb snacks alternativet. Begge er svært lave i kalorier og høy i protein. Men i motsetning til de fleste nøtter og frø, er jerky svært bearbeidet og ofte høy i natrium og mettet fett. Tyrkia inneholder jerky mindre mettet fett enn beef jerky som det kommer fra en slankere kjøtt. Igjen, er moderasjon best.

Soyabønner

Soyabønner er en stor kilde til fiber, protein, og folat og er lavt i kolesterol og natrium. Når dampet, kjent som edamame, soyabønner er enda mer næringsrikt og lavere i kalorier og fett. USDA priser denne maten 4 av 5 stjerner i form av vektkontroll og optimal helse.

Cheese

All osten kan gjøre en god matbit hvis du tar inn servering størrelse. Selv en unse av ost kan være høy i kalorier og fett. Cottage cheese er lav i kalorier (gjennomsnitt 110 per 4-unse servering) og er en stor kilde til selen og protein. En annen ost du kan snack på er mozzarella, spesielt den praktiske string-ost form. Hvis du velger den delen-skummet variasjon, gir en serverer kun 150 kalorier, 0 gram fett, 2 gram fiber, og ca 36 gram protein.


Previous:nothing Next:vekttap mat for kvinner

Relaterte artikler


 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
 • hvordan å øke fullkorn inntak for hjertesykdommer
 • høye protein dietter og vektøkning
 • nyttige vekttap ideer
 • kosthold for skrumplever
 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
 • 1200-kalori diett planleggeren
 • hva er bee pollen godt for?
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • vekttap diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com