hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-04
Hvis du har gjort beslutningen om å slutte å røyke, kan du se frem til en rekke helsemessige fordeler. Men ønsker du sannsynligvis all den støtten du kan få underveis. Det er flere urter som kan hjelpe. Noen vil lette symptomer på tilbaketrekning, mens andre kan hjelpe med de fysiske og psykologiske aspekter ved avhengighet

Lobelia

Lobelia er en av de mest brukte urter for røykeslutt, i henhold til Stop Smoking Foundation. Den aktive ingrediensen, lobeline, har en lignende effekt på nervesystemet som nikotin, men uten skadelige bivirkninger. Naturopathic helse-omsorg leverandører ofte forskrive lobelia for respiratoriske plager som bronkitt, astma og hoste. Lobelia brukes som et hjelpemiddel til avgiftning og kan også bidra til å lindre kvalme i forbindelse med nikotin tilbaketrekning. Lobelia er trygt å ta i små doser, men bruk med forsiktighet fordi større mengder kan være giftig.

Clove og Astralagus

I en 2005 kinesisk studie, var en te bestående av 21 ulike urter gitt til menn som prøvde å slutte å røyke. Urtene ble valgt for sin antioksidant innhold og nikotin fornedrelse aktivitet. Fedd og astralagus ble rangert høyest i begge disse attributtene.

På slutten av de fire-ukers studie, hadde 38 prosent av te brukerne hell sluttet å røyke, sammenliknet med bare 12 prosent av mennene som ikke drikker te.

sibirsk ginseng og andre

Eleuthero rot, aka sibirsk ginseng, kan hjelpe deg å takle fysisk og psykisk stress, mens det øker immunforsvaret, fant en fersk japansk studie. Andre urter som vanligvis brukes til å minske angst og irritabilitet inkluderer mimosa, som også kan avlaste uttak-indusert hodepine, peppermynte, som kan hjelpe avgifte kroppen, og skullcap.

Mullein, Hestehov og horehound alle bidra til å eliminere tjære fra lungene, og hyllebær kjemper betennelse i øvre luftveier. Echinacea kan stimulere immunforsvaret og beskytter mot blodforgiftning, infeksjoner og feber. Hvis du trenger å roe kvalmen som kan være en del av tilbaketrekking, prøv ingefær rot, som er godt kjent for sin evne til enkelt kvalme.

Tips og forsiktighetsregler

Mange av urtene som er nevnt ovenfor kan kjøpes separat, eller i kombinasjon formler spesielt utformet som naturlige hjelpemidler for å slutte å røyke. Du finner disse hos din lokale natur-mat butikken, eller på nettsteder slik som den vist nedenfor.

Naturmidler er generelt trygg hvis du følger de anbefalte doser. Noen urter, derimot, kan samhandle med eller redusere effekten av visse reseptbelagte medisiner, så du bør alltid la helse-omsorg utøveren vet om noen urter du tar når du er på reseptbelagte medisiner, eller hvis du har noen medisinsk tilstand.


Previous:nothing Next:gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold

Relaterte artikler


 • kosthold for prostata kreft behandling
 • vektkontroll kirurgi
 • mat som kurere halsbrann
 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
 • nyttige vekttap ideer
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • sunne dietter for personer med ms
 • acai berry piller kontra juice
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com