hvor mye vann bør en type 2 diabetes drink?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-03
The Mayo Clinic har rapportert at anbefalt daglig inntak vannet er påvirket av klima, mosjon og helse faktorer. Den beste måten å vite den spesifikke mengden av vann som en diabetiker bør forbruker er ved å konsultere lege. Likevel er det noen få retningslinjer alle mennesker kan følge om hydrering

Du trenger:. .
Datamaskin med internettilgang
næringsrik, godt avrundet måltider.
sunn snacks.

Fordeler ved vann

Vann støtter alle kroppens funksjoner. Hvis kroppen din ikke er riktig hydrert, er det ikke i stand til å jobbe med full kapasitet. Å være fullt hydrert vil øke energi og bidra til å øke din metabolske rate.

En diabetiker kroppen ikke alltid fungerer på sitt fulle potensiale, og tretthet kan være en vanlig sykdom. Drikke mye vann kan bidra til å forebygge tretthet og forbedre kroppens fysiske prestasjoner. Vann er spesielt nyttig for hydrering for en diabetiker, fordi vann har ingen kalorier, ikke fett og ingen kolesterol, ting en diabetiker må unngå.

Nødvendig Vannforbruk

Ifølge American Diabetic Association, med mindre annet er spesifisert av en personlige lege, er en diabetiker daglige vanninntaket kravet det samme som en som av en sunn person.

The Institute of Medicine antyder at menn drikker omtrent 13 kopper, eller 3 liter, væske om dagen; kvinner bør drikke ca 9 kopper, eller 2,2 liter. Dette beløpet inkluderer vann og andre drikkevarer. Imidlertid bør kullsyreholdige drikker og koffeinholdige drikker holdes på et minimum. Velge i stedet for urte te eller vann for å holde kroppen hydrert. Urtete og vann er alltid det beste valget for diabetikere.

Måter å holde hydratiserte

Start med å drikke åtte 8-unse glass vann om dagen. En 8-unse glass er lik en kopp, og 8 kopper er om lag 1,9 liter. Husk at dette kun er et utgangspunkt for å møte dine daglige væske krav. Når sporing daglig vannforbruk, husk at mange vanlige husholdning drikkeglass kommer i 16 -. Til 24-unse størrelser, noe som gjør dem to eller tre porsjoner med væske, henholdsvis

Farene ved Dehydrering

Diabetes kan føre til dehydrering , så det er viktig for en diabetiker å konsumere minst den daglige anbefalte mengden vann. Hyppig vannlating forårsaket av opphoping av sukker i blodet kan føre til dehydrering. Alvorlig dehydrering kan føre en person med type 2 diabetes å utvikle en hyperosmolar nonketotic diabetisk koma. Dette livstruende tilstand oppstår ofte når en person ikke er i stand til å drikke nok vann til å holde seg hydrert. Betydningen av å drikke minst den minste anbefalinger vann daglig ikke kan understrekes nok.

Overhydration

Overhydration er mulig, men det er mer vanlig hos idrettsutøvere enn hos en frisk person eller en person med diabetes. Overhydration hindrer nyrene fra excreting overflødig vann slik at mineralinnholdet i blodet er fortynnet. Denne tilstanden kalles hyponatremi. Selv om sjeldne, er denne tilstanden en annen grunn til at det er viktig å oppsøke lege om hvor mye vann skal konsumeres i en individuell diabetic diett.


Previous:nothing Next:kosthold for nyre styrke

Relaterte artikler


 • protein diett menyer
 • diabetiker måltid ideer
 • LDL-senkende kosthold
 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • ernæring for diabetikere
 • om grønn te vekttap
 • naturlig kolon renset oppskrifter
 • sunt kosthold regimer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com