hvordan å bo på sporet med vekttap

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-27
Enten målet ditt er vekttap eller noe annet som er like vanskelig, er et viktig mål på suksess din evne til å holde seg på sporet. Hold din motivasjon nivået er høyt og oppnå dine vekttap mål ved hjelp av følgende trinn for trinn fremgangsmåte
en
Godta. . At det er OK å gå av banen så lenge du får Back On
Vekttap krever konsistens og en endring i faste måte å tenke på. Det er lett å falle av vognen og deretter få frustrerte og sluttet. Ikke gjør det. Gi deg selv en pause, og erkjenner at du har øyeblikk hvor du går av sporet, men at hver gang du gjør, får du tilbake på og ikke se tilbake.
To.
Make Your Eating Plan så enkelt som mulig For Yourself
Det er lett å bli uforenlig med et vekttap plan hvis du har lange perioder av tid når du enten ikke spiser eller ikke har tilgang til sunn mat. Pre-pack delen kontrollerte sunn snacks og holde dem i bilen eller i vesken, slik at du ikke gi etter for eksterne fristelser. Planlegg ut en enkel meny for neste dag kvelden før og innlemme spise ute om du trenger å.
Tre.
Foreta Eating Out en Stress Free Process
Sjekk ut restaurantens meny på linje før til å gå og plukke ut flere forretter som passer inn i din diett plan og kalori teller. Bestill isvann med måltidet. Planlegger å spise en liten del størrelse og får resten pakket til å gå.
Fire.
Hold vann overalt
å være grønn og frisk på samme tid, plukke opp noen rustfritt stål vannflasker på apotek og fylle dem opp med vann og holde dem i kjøleskapet. I morgen ta et par flasker med kaldt vann og holde dem i bilen og skrivebordet på jobben. Påfyll dem utover dagen, slik du alltid har vann på hånden. Hvis du føler trang til å snack utover tildelte kalori, teller for dagen, stoppe og drikke en flaske med kaldt vann i stedet.
Fem.
Hold Low Calorie Comfort Food Lett tilgjengelig

Du er nødt til tider kanskje hver dag der du er engstelig eller stresset ut og ønsker å nå for comfort food. I stedet for helt å fornekte deg selv, holde seg friske lavt kalori comfort food tilgjengelig for eksempel en bakt potet, 100 kalori popcorn eller lav fett snacks pudding. Denne måten kan du tillate deg selv å ha en godbit når du må.
6.
Snakk med vennene dine om det
Hvis du har en tøff dag, snakke med familie og venner om det. Ikke hold den i og la det småkoke. Hvis du ikke har noen du kan snakke med akkurat i det øyeblikket planlegge en lunsj med en venn, og deretter sitte ned og skrive om dagen i dagboken din.
7.
Fyll Your Life Med Aktiviteter og Verdi deg selv hver dag
Vekten din definerer ikke deg. Kvitter alle dine suksesser gjennom hele dagen, hver dag. Tenk på vekttap som en prosess med å få helse og energi som er bare en liten del av livet ditt. Fyll ditt liv med aktiviteter som du liker så hele fokus er ikke vekten din. Gi deg selv et klapp på ryggen hver gang du oppnår noe. Nyt tiden med venner og familie. Setter pris på livet og deg selv som du er i dag.


Previous:nothing Next:hvordan å miste vekt i ansiktet

Relaterte artikler


 • ultrasimple kosthold oppskrifter
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • innlegg koloskopi kosthold
 • hva er bee pollen godt for?
 • hva er noen no carb snacks?
 • kosthold for å øke HDL-nivåer
 • protein daglig diett
 • helhetlig matvarer for å bidra til lavere Kolesterol
 • hvordan å hoppe over gym og gå ned i vekt hjemme
 • ernæring for nyrer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com