hvordan de skal overleve bingeing når du diett eller blir stresset

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-27
Trangen til å binge er veldig kraftig og vanskelig å motstå. Så hva gjør vi før, under og etter bingeing? Forhåpentligvis følgende tips vil være til noe hjelp
en
Det første vi må gjøre er å innse hvorfor vi binge. Vi binge å gjemme, glemme og dekke opp situasjoner. Vi går i glemmeboken når vi overstadig og inn i vår egen lille verden. Med bingeing vi glemmer at argumentet vi nylig hadde, glemmer de oppgavene vi er sette av, glemme bekymringer eller slanking som ikke fungerer. Men vi må huske, er dette en midlertidig fiks som kan føre til et annet problem . . . angrer.
To.
Før du faktisk binge, se på deg selv som om du var noen andre. Se på maten du har før du. Realiser det du gjør. Hvis du etter mye tanke du likevel bestemmer deg for å binge, nyt det. Du må ta deg god tid og smake hva det er du forbruker. Den binge tid kan være den eneste gangen du tillater deg selv å ha maten du liker. Ikke bare dytte det ned.
Tre.
Nå har du alle de tomme platene, containere og wrappers før du. Det er gjort. Nå må du være usigelig snill mot deg selv. Ikke slå deg opp om det. Ikke la den lille stemmer i hodet overbevise deg om at du har mislyktes. Block dem bort. Du vet at i det øyeblikket du var bingeing, fikk du ditt aller beste. Du er en flott person. Gi deg selv en klem.
Fire.
Nå kommer realisering. Du sitter igjen med en noe fornøyd, men tom følelse. Har denne episoden av bingeing forårsaket en ny bekymring? Problemet med ikke å ha kontroll over matinntaket og din voksende kropp størrelse? Snarere enn å ta smerten bort, gjør du nå føler desperasjon som er uutholdelig? Igjen, ikke være slemme mot deg selv.
fem.
Vi har alle tider da vi trenger å stupe inn i glemmeboken for å slippe unna livets oppturer og nedturer. Vi må nå huske så godt vi kan følelsen vi sitter igjen med etter en binge. Ønsker vi ønsker å føle igjen måten vi følte etter at overstadig var over? Vi kan bruke binge erfaring som verktøy for å hindre oss fra å falle byttedyr til dette ønsket i fremtiden. Husker godt hva du følte da det var over. Hvis du i fremtiden velger å overstadig igjen, bare husk trinn 2 og 3.


Previous:nothing Next:hvordan å redusere høyt kolesterol av hva du spiser

Relaterte artikler


 • type 2 diabetes diett plan
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • nyttige vekttap ideer
 • en balansert vekttap diett
 • high-fiber, kalorifattig diett
 • oppskrifter for seks uker kroppen makeover
 • høyt kolesterol behandling kosthold
 • kosthold for barn med acid reflux
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • 1200-kalori diett planleggeren
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com