hvordan du raskt og miste vekt trygt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-25
Folk kan fort for ulike årsaker, og metoder for vellykket miste vekt kan variere for ulike mennesker, men faste har jobbet for mange mennesker i forhold til å miste vekt og /eller forbedre generell helse. Fasting kan variere fra ganske enkelt unntatt noen få matvarer fra ditt vanlige kosthold helt til å spise og drikke annet enn vann for en bestemt tidsperiode. Denne artikkelen drøfter faste bruk juice og /eller vann

Du trenger:.
Rikelig med vann, juice, etc.


en
En av de mest viktige aspekter ved faste finner sted selv før du starter raskt. For minst en uke før du starter fasten, unngå å spise fast food, drikker alkohol, eller spiser noe annet generelt usunn. Dette er viktig fordi kroppen din vil være utgangspunktet leve ut av næringsstoffer fra disse matvarene mens du fort.
To.
Kjøp mye vann og juice før du begynner fasten. Et forslag er å kjøpe fersk frukt på forhånd og juice dem som du går så har du fersk, ren fruktjuice når du trenger det. Det er foretrukket at du kjøper alt du trenger på forhånd, slik at du ikke trenger å gå på butikken en dag eller to i din fort når du er ekstremt sulten. På den måten eliminerer du fristelsen til for tidlig bryte din fort fordi du er omgitt av mat.
Tre.
Drikk rikelig med vann. (7 + kopper om dagen er anbefalt. ) Etter de første timene går forbi sult vil forsvinne og komme tilbake i bølger. Bekjempe sult ved å drikke et helt glass vann og /eller i forhold selv i noen aktivitet.
Fire.
Drikke ulike juicer for næring. Nøye velge juice som ikke inneholder sukker eller høyt fruktose mais sirup. Naturlig, ren fruktjuice er best som andre saft høy i sukker vil mest sannsynlig gjøre deg mer sulten.
fem.
bryte fasten etter hvert. Metoden du bruker til å bryte fasten vil variere basert på hvor lenge du har fastet. Hvis du har fastet i over tre dager, på den første dagen du begynner å spise igjen starter med lys supper og eventuelt ved slutten av dagen litt tyngre seg, havregryn, etc.
6.

Stadig spise lett og sunt. En god rask er gunstige effektene kan raskt bli reversert basert på dine matvaner etterpå. Hold av på rask mat, alkohol, etc. i minst et par uker, og på det, spiser og drikker med måte. Du vil finne at faste noe regelmessig vil hjelpe deg å utvikle bedre selvkontroll, som du ikke gi etter for å spise mat lenger på et innfall eller lyst.

Tips og advarsler


 • Basert på personlige erfaringer, kortere, raskere faster er bedre for helsen enn utvidet uke-pluss-lange faster, selv om jeg personlig kjenner noen mennesker som ville ganske fort i tyve pluss dager av gangen to ganger i året. Også for meg de to første dagene er verst så langt som sult går, men etter at jeg egentlig ikke føler det hele tatt unntatt kanskje en gang eller to ganger om dagen. Faktisk, en gang etter fire dager med faste jeg selv kokt en stor, deilig middag for familien min og ikke spise en ting. Jeg fortsatte å faste i et par dager etterpå.
 • Som med alle slags kosthold, er det sterkt anbefalt at du først konsultere en lege eller annet helsepersonell før du begynner fasten.
 • Hvis du ikke kan gjøre det, kan du ikke gjøre det. Selv om det tar vilje til å lykkes raskt, ikke skyve det.


 • Previous:nothing Next:hvordan holde med et treningsprogram

  Relaterte artikler


 • hvordan du velger effektive dietter
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • ting du kan spise på en hvete diett
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • høye protein dietter og vektøkning
 • den beste måten å miste lår vekt
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • hvordan finne den beste maten for sex
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • matvarer som hjelper vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com