hvordan du velger en god vekttap supplement

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-26
Så du vurderer å miste vekt og ønsker å gi kroppen alle fordelene med et sunt kosthold med kosttilskudd? Det er så mange tilskudd der ute at det blir veldig forvirrende å velge den rette. Selvfølgelig, vi i First Strike (www. firststrikeonline. org) alltid anbefale å snakke med legen din først. På spørsmål om et stort vekttap supplement, anbefaler vi Chromium. Vi vil utdype sine fordeler neste. Forresten, meld deg på vårt nyhetsbrev på http://firststrikeonline. org /contest. aspx og vi vil sende deg en gratis eBok Supplement Handbook, en over 280 + side eBok beskriver historien, fordeler og dosering av hundrevis av kosttilskudd
en.
Hva er Chromium? Krom er et mineral viktig for mennesker, men så mange som 90% av amerikanske dietter er lave i Chromium. Krom er i hjertet av en biologisk aktiv kompleks kalt Glucose Tolerance Factor eller "GTF", som er ansvarlig for å øke virkningen av insulin i kroppen.
to.
Hva er insulin? Insulin er et viktig hormon ansvarlig for transport av glukose i cellene og opprettholde riktig blod sukker og blod lipid (kolesterol) nivåer i kroppen. Krom hjelper insulin metabolize fett, slår protein i muskelen og konvertere sukker til energi. Faktisk øker krom-aktivert insulin mengden blod sukker tilgjengelig for energiproduksjon nesten tyve ganger. Støttet av kliniske studier
tre.
Hvilke fordeler krom meg? Mangel på krom kan føre til Type-2 diabetes, fedme og hjertesykdommer. Dr. Walter Mertz, tidligere direktør i US Department of Agriculture's Human Nutrition Research Center, opprettet som GTF krom består av krom bundet til B-vitamin, niacin. ChromeMate ® er en unik form for oksygen-koordinerte niacin-bundet krom. Kjøp Chromium 100 Kapsler Nå
Beskyttet av tre amerikanske patenter, fire internasjonale patenter og andre verdensomspennende patenter under behandling, ChromeMate ® er den eneste niacin-bundet krom supplement med påvist biologisk aktivitet.
Studier har vist at ChromeMate ® er 18 ganger mer potent enn andre former for niacin-bundet krom, og i dyremodeller brukes til å evaluere biotilgjengelighet hos mennesker, er absorbert og beholdt mer enn 600% større enn krom klorid og 300% større enn krom picolinate.
4
Mer om Chromium:. Hvordan chromate kan dra nytte Du Kombinert med mosjon og et fornuftig kosthold, ChromeMate ® hjelper:?
Oppretthold en sunn kroppsvekt og fremmer normal energiomsetning.
? Opprettholde sunne kolesterolet og fremmer kardiovaskulær helse.
? Fremme normal insulin funksjon og opprettholder sunne blod sukker nivåer.
Flere studier har vist at krom tilskudd kan forbedre insulin følsomhet, og lavere blodsukker og forhøyet kroppsfett. Krom har også blitt brukt som et effektivt for de med polycystisk ovariesyndrom (PCOS), en hormonell tilstand to millioner amerikanske kvinner. Denne tilstanden kan føre til sterilitet hvis ubehandlet og er assosiert med insulinresistens og type-2 diabetes.
Label Informasjon og Ingredienser: Forslag Bruk: Som et kosttilskudd, voksne ta én (1) kapsel daglig ved måltid, eller som anvist av helsepersonell. Oppbevares på et kjølig, tørt sted og vekk fra direkte lys.

Tips og advarsler


 • Igjen, alltid konsultere legen din før du tar noen kosttilskudd eller medisiner


 • Previous:nothing Next:hvordan du har mer energi på Atkins

  Relaterte artikler


 • hvor å kjøpe acai berry
 • hvordan du skal gå vegansk trygt
 • vektkontroll kirurgi
 • super mat for lang levetid
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • fettfattig hjerneføde for test-taking
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • den beste muskel bygging dietter
 • informasjon på lav fett diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com