hvordan finne den beste maten for sex

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-23
Visste du at kvaliteten på sex avhenger av maten du spiser. Mange sunn mat faktisk kan røre libido.
Tenker du på hvilken mat kan gjøre deg bedre resultater? Avlat i sjokolade og vin har vist seg å senke folks hemninger, hjelpe dem å slappe av og hjelpe dem å bli bedre seksualpartnere. Selv om ingen vitenskapelige bevis har blitt funnet at følgende aphrodisiacs har en effekt på libido de fortsatt like populær spiselig aphrodisiacs gjennom tidene
en
Spis frukt å være bedre på sex
gjennomsyret med fiber, antioksidanter og mange afrodisiakum egenskaper;. Frisk frukt topper listen av sensuelle og sunn mat valg. Epler, aprikoser, bananer, kirsebær, kokos, dadler, fiken, druer, mango, papaya, fersken, pærer, plommer, granatepler, kvede, har bringebær blitt ansett for å forbedre din seksuelle kraft. Og for ikke å glemme jordbær! Fransk ofte matet sin nygifte kaldt jordbær suppe for en romantisk og oppvarmet bryllupsreise. Dypp noen jordbær i smeltet sjokolade og rock til langt på natt!
To.
Unn vegebtables å bli bedre på sex
Visste du at asparges ble ansett som en av de hotteste vegetabilske? Bortsett fra den tankevekkende figuren, har asparges vitamin E som stimulerer din sex hormoner. Andre grønnsaker er gulrøtter, selleri, mais, agurk, gulrøtter, aubergine. I det siste selv sennep sluttet seg til familien av varme grønnsaker. Selv avokado! Lurer på om du visste at de gamle Aztec navnet på avocado var "ahuacatl," eller testikkel på grunn av frukten utseende? Tomater er også en utmerket kilde til antioksidanter lykopen som ble ansett som en libido Enhancer.
tre.
Ikke glem sjømat
Legend viser at Casanova spiste dusinvis av østers om dagen. Østers inneholder mye sink som mineral som brukes i produksjon av testosteron hos menn og kvinner. Andre fisker som drivstoff kroppen er abalone, østers, muslinger, kamskjell, reker, hummer og dypt, kaldt vann fisk som torsk og kveite.


Previous:nothing Next:betydningen av et sunt, balansert kosthold

Relaterte artikler


 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
 • sunne dietter for personer med ms
 • hvor mye omega-3 gjør man trenger per dag?
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • multi-vitamin bivirkninger
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • perfekte diett for blodtrykk
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • best diabetiker dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com