hvordan starte å spise vegetarisk

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-26
Spise vegetarianer kan synes vanskeligere for noen enn andre. Å gi opp kjøtt føles ikke rett til dem, og de ønsker ikke å gi det opp. På den annen side er det de som ikke engang liker kjøtt og er klar til å gå til den andre siden. Som for meg jeg har vært vegetarianer i over 35 år og har ikke angret en dag med det
en.
Å begynne å spise vegetarisk du først må bestemme hva slags vegetarisk kosthold du vil spise. Det er flere og de er: Veganere som spiser plantebaserte matvarer, Lakto-vegetarianere som spiser planter og melkeprodukter og Lakto-ovo vegetarianere som spiser planteprodukter, egg og melkeprodukter og semi-vegetarianere som spiser kjøtt eller fisk nå og da.
Utdanne deg selv på meatless produkter, spesielt de som er rike på protein. Når du gir opp kjøtt mye av proteinet går med det, så du må finne alternativer. Det er også bra å studere all mat generelt hvis du planlegger å gjøre en radikal diett endring ut til å bli vegetarianer.
to.
Planlegg måltidene og begynne med å endre ett måltid om gangen. Frokost er den enkleste, siden mange mennesker ikke spiser kjøtt til frokost uansett. De pleier å spise frokostblanding, toast, bagels, smultringer og andre bakverk. Mat som er raskt, siden ni av så de har det travelt.
Finn gode vegetariske oppskrifter. Når du begynner å spise vegetarisk du vil at maten til å smake godt, slik at du ikke blir fristet til å gå tilbake. Det burde ikke være noe problem å gjøre dette, siden det finnes tonnevis av oppskrifter på nettet og i bokhandler.
tre.
Skjær ut den røde kjøttet først, er det den som har mest negative. Erstatte det med fisk, om mulig, noe som er sunnere for deg enn kjøtt. Gå for bakt eller grillet i stedet for stekt du kan like godt gjøre det så sunt som du kan.
Prøv andre typer matvarer fra andre land som ikke spiser så mye kjøtt som amerikanerne. De er også kjent som etnisk mat, og du finner dem i butikker og restauranter overalt. Dette vil gi deg mer variasjon, og du vil ikke føle som om du glipp av noe.
fire.
Redusere porsjonsstørrelsen av kjøtt og prøve å bare legge kjøtt som et krydder eller siderett stedet for hovedretten. Husk, jo mindre du spiser av det, desto bedre. Fokus på meatless protein, grønnsaker, frukt, hele korn og lite fett meieriprodukter dersom du planlegger å fortsatt spise melkeprodukter. Gjør
kunngjøringen til familie og venner, slik at de skal kjenne at du spiser vegetarmat og har plass til den nye kosten. Faktisk, prøve å få noen til å hoppe om bord, slik at du får vegetarianer kamerater. Som trening, er det enklere og du er mer motivert hvis du har noen andre å bli med deg.


Previous:nothing Next:hvordan du miste vekt over ferien

Relaterte artikler


 • naturlig appetittdempende midler uten bivirkninger
 • hva er den beste dietten for vekttap?
 • dietter for kreft i hjernen
 • hvordan starte å spise vegetarisk
 • ultrasimple kosthold oppskrifter
 • kosthold for leveren
 • hvordan den flate magen kosthold
 • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
 • havregryn vekttap diett
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com