idiot proof diett måltid plan

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-09
En av de mest vanlige kosthold derailers blir det travelt, og gripe de enkleste ting å spise du kan finne. Mange mennesker har ikke tid til å planlegge, tenke deg kalori riktige måltider og så forberede dem. Det er nå flere diett selskaper som gir deg en variert meny som er lagt ut for deg, krever ingen tanke eller bekymre seg om hva du skal spise. Bare følg menyen og spise de ferdige maten de tilbyr, og du vil miste vekt

Weight Watchers

Weight Watchers er en populær diett selskap som har en diett plan som fungerer av et poengsystem. Ulike matvarer er tildelt forskjellige punkter, og den enkelte er tillatt så mange poeng om dagen. Punktene er bestemt av hvor mye du veier og hvor mye vekt du selv ønsker å miste.

De matvarer gis en poengverdi basert på kalorier og fett innhold. Lav kalori, lav fett matvarer får et lavt punkt verdi mens lav fiber, fettrik mat får en høy poengverdi. Deretter er det opp til deg å bestemme hvordan du skal bruke poengene. Weight Watchers gjør også en rekke menyvalg tilgjengelig i dagligvarebutikker og på nettet som du kan kjøpe med en tilordnet poengverdi. Bare spise disse matvarene for en sum total av det daglige poengverdi, og du vil visstnok gå ned i vekt.

NutriSystem

NutriSystem er en annen populær diett som tar mye av gjetting ut av slanking. De gir deg en daglig meny som du følger, som angivelig gjør du miste vekt. Dietten er utviklet for å ha deg å spise et visst antall kalorier om dagen over flere forhåndsbestemte måltider. De sender deg maten og menyen, så bokstavelig talt alt du trenger å gjøre er å spise hva de sier når de sier til. Mesteparten av maten krever ikke kjøling gjør det svært enkelt å ta med deg.

Jenny Craig

Jenny Craig er en annen lett å følge diett plan som inkorporerer en prepackaged kosthold mat med mat du kjøper og forberede deg. De skisserer en meny for deg, så du må overholde menyen for å miste vekt. Når du beveger deg gjennom programmet deres, oppfordrer de deg til å koke mer av din egen mat. Dette kan gjøre det litt vanskeligere å oppfylle fullt ut hvis timeplanen tillater ikke mye tid til å handle og lage mat.


Previous:nothing Next:kosthold for unclogging arterier

Relaterte artikler


 • hvordan du kan øke frukt og Veggie inntak for hjertesykdommer
 • sunne dietter for personer med ms
 • idiot proof diett måltid plan
 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • LDL-senkende kosthold
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • hvordan sonen kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com