informasjon på lav fett diett

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-09
Lav-fett dietter var den regjerende kongen for fett-tap i flere tiår, og vil uten tvil få tilbake sin popularitet igjen som pendelen av egnethet svinger tilbake mot den andre siden. Mens lav-carb og høy-protein dietter kan være mer på moten, lav-fett dietter er fortsatt effektiv på å stimulere fett tap, forutsatt at du er villig til å følge visse regler. Hvis du vurderer å adoptere en fettfattig diett, her er de tingene som du trenger å vite

Low Fat betyr ikke No Fat

Det første og viktigste regelen for effektiv fettfattig slanking er dette-lite fett betyr ikke noe fett. Kroppen din trenger fortsatt et minstemål av fett for å fungere skikkelig. Vurderer dette, må du kontrollere at du fortsatt bruker minst 20 prosent til 25 prosent av dine daglige kalorier fra fett. Hold deg til en blanding av mettet fett (animalsk fett), polyunsaturates (fisk og linfrøolje), og monounsaturates (olivenolje).

Carb Choice er Crucial

Også forstår at det å være på et høyere karbohydrat diett er en ikke en åpen lisens til å spise det som carb-laden mat du liker. Dette er det punktet som løser opp de fleste mennesker på et høyere-carb diett, som deres beste intensjoner blir ødelagt av utbredelsen av usunne alternativer. For best resultat på kostholdet ditt, hold deg til naturlig karbohydrat kilder, som frukt, grønnsaker, havre, søtpoteter og noen hele korn.

Husk å spise nok Protein

Bare fordi du er i stand til å hengi seg til fett-laden proteinkilder, som rødt kjøtt og egg, det betyr ikke at du bør overse protein helt. Den ADA anbefaler minimum 0,4 gram protein per kilo kroppsvekt for stillesittende individer. Hvis du er engasjert i utholdenhet eller vekt trening, at antallet øker til 0,65 g /lb. og 0,80 g /lb. henholdsvis. Hold deg til magre, naturlig protein kilder som fisk, kylling og kalkun for å etterkomme dine fettfattig krav.

Low-Fat Ulemper

Til tross for at effektive for vekttap, lav-fett dietter er ikke de frelser de var laget seg å være når først ble introdusert. Nyere forskning fra Stanford University har vist at lav-fett dietter er ikke mer effektivt å forebygge brystkreft, tykktarmskreft, slag eller hjerteinfarkt enn å spise hva du vil. Så mens du kan sikkert bruke en lav-fett kosthold til å felle noen pounds, tror ikke at du er liksom sykdom-proofing deg selv i prosessen.

Hensyn

På noen måter, lav-fett dietter er bare like vanskelig å sjonglere så lav-karbohydrat dietter. Mens lav-carb Kosten må hanskes med en mangel på mat valg og sosiale verdifall, må fettfattig dieters avtale med et høyt nivå av corruptibility, sammen med risiko for depresjon hvis de fettinntaket slips for lavt. Ved avgjørelsen av om det beste kostholdet for deg, veie fordeler og ulemper, og komme til en begrunnet avgjørelse, men ikke gjør den feilen å tro en diett er "best"-til slutt, de har alle sine feil.


Previous:nothing Next:fordelene av mini-måltider for vekttap

Relaterte artikler


 • sunne dietter for personer med ms
 • multi-vitamin bivirkninger
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • nyttig dietter for kolesterol
 • ernæring for diabetikere
 • om høy protein dietter og vekttap
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • mat å spise for adrenal fatigue
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com