jawbreakers ingredienser

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-23
En Jawbreaker er en hard sukkertøy formet som en liten ball. Jawbreakers kan ikke bli bitt før godteri har blitt sugd på en stund. Vanlige jawbreakers er på størrelse med en hassel nøtt, men noen kommer så store som golfballer. Jawbreakers kommer i forskjellige smaker og farger. Selv om Jawbreaker er et varemerke, har det blitt det vanlige navnet for andre godteri av denne typen. Den viktigste ingrediensen i jawbreakers er sukker, men det er andre ingredienser

Historie

Den Jawbreaker ble sluppet i midten av forrige århundre. Deretter ble jawbreakers holdt i klart glass og selges enkeltvis. I dag er jawbreakers individuelt pakket, men selges i poser som inneholder rundt 10 eller flere brikker. Candy ble først laget i Europa i det sekstende århundre, og av det attende århundre, candy-making maskiner ble introdusert til verden. Mer komplekse typer candies ble gjort, inkludert jawbreakers.

Sugar

Sukker er den viktigste ingrediensen i jawbreakers. Mest godteri kjennetegnes ifølge hardhet. Nivået av hardhet oppnås ved den temperaturen der sukkeret er oppvarmet. Lave temperaturer føre til tygge godteri, mens høyere temperaturer fører til hard candy. Dette er fordi sukkeret er helt krystallisert. Begrepet «Jawbreaker» ble gitt til disse typer candies fordi sukker ble kokt i den høyeste temperaturen på noen annen godteri, noe som gjør dem til en av de vanskeligste candies i verden.

Andre ingredienser

Resten av ingredienser bare utgjør en liten prosentandel av godteri. Disse ingrediensene inneholder mais stivelse, tyggegummi arabix, kunstig smakstilsetning, kunstige fargestoffer og carnauba voks. Det voks brukes til å gi jawbreakers en polert, blank overflate. Fargen og smakstilsetning er ikke lagt til jawbreakers før de når nesten alle sine ferdig størrelse. Bare det ytterste laget av en Jawbreaker er farget. Andre candies av denne typen fargen innsiden lagene også.

Manufacturing

En prosess som kalles varm panne prosessen, blir brukt til å lage jawbreakers. Små buksene er brukt i kobberkjeler. Disse panner konsekvent rotere over en varm flamme, noe som fører til at sukker til fallet. Arbeidere, kalt panners, arbeidet med å utkrystallisere sukker. Den panner fyller en beholder med flytende sukker. Som sukker fester seg til korn, begynner godteri å vokse. Som pannene rotere, legger panner flytende sukker med jevne mellomrom over en halv måned. Etter candies er produsert, de er inspisert av en kvalitet team.

Quality

Siden sukker i jawbreakers er den viktigste ingrediensen, nær 100 prosent av godteri er sukker. Dette betyr defekt Jawbreakers ikke kan smeltes og gjenskapes. Sukkeret er helt krystallisert. Det er en liten mengde av avfallet i løpet av prosessen med å lage jawbreakers. Kvalitetskontroll klokker produksjonsprosessen av jawbreakers, holder vakt for candies som ikke skal være korrekt. Flere candies er fjernet fra linjen, og brutt å sørge for at innsiden av godteri avslører symmetriske ringer. De team utfører også en smakstest.


Previous:nothing Next:den beste muskel bygging dietter

Relaterte artikler


 • whey protein pulver vekttap
 • innlegg koloskopi kosthold
 • hvor å kjøpe sjø vegg
 • nyttige vekttap ideer
 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • hvordan du bruker sassy vann å gå ned i vekt
 • den beste vekttap patcher
 • seks uker vekttap plan
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • fast food for diabetikere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com