kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-09
Når du først går til ob-gyn å bekrefte en graviditet, vil legen sannsynligvis forskrive prenatal vitaminer og fortelle deg å ta dem hver dag. Forstå hvordan prenatal vitaminer påvirker kroppen din og hvilke fordeler de gir vil hjelpe deg å realisere den viktige rollen de spiller i svangerskapet

Hvorfor Ta Prenatal Vitaminer

Det finnes utallige vitaminer som finnes i prenatal vitaminer, som er essensielt spesielt sammensatt multivitaminer rettet mot fordel babyens helse under svangerskapet. Den vitaminer som finnes i disse ganske store pillene vil supplere eventuelle vitaminer som kroppen mangler.

Folsyre og andre viktige vitaminer

Det viktigste av disse vitaminene er folsyre, noe som minsker risikoen for ryggmargsbrokk ( en alvorlig fødsel defekt hvor spinalkanalen og ryggrad ikke lukker opp) fra utviklingsland i babyen. Den jern og kalsium levert av prenatal vitaminer er også viktig for fosterets utvikling.

Kalorier og Prenatal Vitaminer

Prenatal vitaminer gir alle gode ting uten å legge en eneste kalori til kosthold. Dette betyr at de ikke kan og ikke bidrar til vektøkning på noen måte.

Så hvorfor den Rapid vektøkning?

Hvis du er økende hva du oppfatter som overdreven vekt under svangerskapet, er dette helt normalt og har ingenting å gjøre med prenatal vitaminer som du tar. Rapid vektøkning er faktisk viktig for en sunn graviditet. Gravide kvinner bør få mellom 15 og 40 pounds i løpet av svangerskapet, med de fleste kvinner i snitt rundt 30 pounds.

Losing Weight

Hvis du er bekymret for hvor mye vekt du er økende, fokus på faktum at etter at barnet kommer, vil du miste mye av den vekten umiddelbart etter levering og enda mer vekt i de påfølgende ukene. Du vil også kunne ta tilbake kontrollen over kroppen din og ta av noen langvarig pounds med et sunt postpartum kosthold og mosjon regime. Mange kvinner er ergret av vektøkning del av svangerskapet, men det har ingenting å gjøre med prenatal vitaminer. Ta vitaminer som foreskrevet av legen din for å sikre at barnet ditt er å få alle de helsemessige fordelene disse vitaminene kan gi.


Previous:nothing Next:informasjon på lav fett diett

Relaterte artikler


 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
 • den beste vekttap patcher
 • den beste måten å miste lår vekt
 • 1200-kalori diett planleggeren
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • lønnesirup sitronsaft rens
 • hvordan å utvikle hjerte-sunne vaner
 • høyt kolesterol behandling kosthold
 • vitamin anbefalinger for middelaldrende menn
 • en balansert vekttap diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com