kosthold for unclogging arterier

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-09
Den usunne amerikanske kostholdet er den viktigste årsaken til så mange mennesker med tilstoppede arterier. I det siste, viste den eneste løsningen å være kirurgi og medikamenter, enten alene eller sammen. Imidlertid dramatiske resultater fra en stringent skifte i livsstil og kosthold viser seg å være det sikreste alternativet for unclogging arterier

vegetarisk kosthold

En diett som består av hovedsakelig frukt, grønnsaker, nonfat meieriprodukter og egg hvite kan hjelpe reversere blokkering av arterier. Legg til moderat mosjon og stress-lindrende meditasjon, og effektene er like gode eller bedre enn med kirurgi eller medikamenter.

Vegetar måltider kan være lettvint å tilberede. En typisk frokost kan omfatte meloner, ristet hele korn brød og en tofu eller mutter spredning. Lunsj kan være bønner, salat, blandet frukt og hel-korn brød eller maiskaker. En middag kan bestå av en vegetarianer kombinasjon med bønner og en frukt eller grønnsak salat.

Rett type fett

Ikke alt fett er dårlig. Fiskeolje er mer hjerte-sunt enn biff smult. Kroppene våre trenger litt fett, så legg til omega-3 fettsyrer, fiskeoljer, nøtter, frø, avokado, kaldpressede ekstra virgin olivenolje og andre enumettet fett i kostholdet for et sunnere hjerte.

Unngå hydrogenerte oljer. De er den viktigste årsaken til hjertesykdommer og nevrologiske problemer i verden. Dette er unaturlig, behandles oljer som er lagt til mat for å øke holdbarheten og gjøre maten smaker godt. De fleste butikk-kjøpte bakt eller stekt mat har hydrogenert olje.

God Snack Foods

Velg bakt chips, Wasa knekkebrød som er bakt, og cookies som angir at de er laget uten hydrogenerte oljer.

Snack Foods Unngå

De fleste elementene på snack mat midtgangen inneholde hydrogenert olje. Disse inkluderer populære cookies, kjeks og bearbeidet snack behandler som potetgull og Nacho chips.

Gode og Bad matoljer

Velg oliven, raps, safflower, solsikke, mais eller soya oljer oljer for sunnere matlaging. Unngå andre vegetabilske oljer fordi de er enten herdet eller delvis hydrogenert. Les på etikettene. Hvis ordet "hydrogenert" er der, sette den tilbake og gå videre. Også pass av smør, fast fett, smult eller hard pinne margarin.


Previous:nothing Next:kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?

Relaterte artikler


 • kosthold for en flat mage
 • naturlig kolon renset oppskrifter
 • matvarer for å unngå på en lav natrium diett
 • daglige kosthold for kolesterol
 • muskel bygging kosthold tips
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • informasjon på lav fett diett
 • vekttap mat for kvinner
 • seks uker vekttap plan
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com