mat å spise for adrenal fatigue

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-06
Hvis du opplever symptomer på binyretretthet, så er du sannsynligvis kjemper ekstrem utmattelse, søvnløshet, sterk karbohydrat cravings, allergier og lys og støy følsomhet. Selv om du bør strengt følge legens behandlingsplan, kan du følge de anbefalte binyretretthet støtte kosttilskudd plan for å hjelpe deg å administrere dine symptomer

Frukt

Gå lett på frukt forbruk. Frukt inneholder store mengder kalium og fruktose, som er ugunstige for din allerede utmattet binyrene. Når du spiser frukt, spiser økologisk dyrket druer, plommer, kirsebær, papaya, kiwi, epler, mango og pærer. Unngå fiken, dadler, rosiner, bananer, grapefrukt og appelsiner.

Grønnsaker

Ta med seks til åtte porsjoner av et bredt utvalg av grønnsaker i det daglige spise diett. Du vil ønske å inkludere mange matvarer som er naturlig rikt farget, for eksempel avokado, oliven, tang, tare, selleri, squash og grønne bønner.

Ta med Taz adrenal støtte utvinningen suppe i kostholdet ditt. Denne suppen, fra Dolores S. Downey, har vist seg å øke energi i adrenal fatigue syke.

Kombiner en medium løk, en skivet squash, en kopp hakket selleri, en kopp kylling sjy, en kopp tomat juice, £ 1 grønne bønner, en kopp kildevann, to spiseskjeer rå honning og en teskje paprika i en stor gryte. Småkoke suppen i en time eller til grønnsakene er møre. Du kan sesongen suppen med pepper, om ønskelig.

Protein

Du vil ønske å bygge opp binyrene med premium-kvalitet fisk, fjærfe, rødt kjøtt, egg og melkeprodukter og unngå bearbeidet og pakket ost og kjøttprodukter. Kylling, kalkun og fet fisk som villfanget laks anses å være overlegen adrenal fatigue mat. Nøtter og frø, for eksempel mandler, valnøtter, solsikkefrø og gresskarfrø, og belgfrukter, er også svært gunstig støtte protein kilder for denne tilstanden.

Salt

Overraskende, er noen adrenal fatigue symptomene forårsaket på grunn av mangel på salt i kroppen. Derfor, hvis du ikke har høyt blodtrykk, bør du legge keltisk eller havsalt til kosthold for å hjelpe deg med å bekjempe adrenal fatigue. Du bør imidlertid ikke over salt maten for å oppfylle dette behovet. Du vil ønske å utøve kun en moderat økning salt.

Mat kombinere

Du bør kombinere måltider som inneholder protein, komplekse karbohydrater og fett for å sikre at du vil være utstyrt med et nivå energi strøm hele dagen. For eksempel vil et lite måltid av villfanget laks, bakte poteter og rå avocado salat være en hensiktsmessig kombineres måltid for adrenal fatigue støtte.

Vann

Du vil ønske å være sikker på å drikke minst åtte glass av filtrert eller våren vann hele dagen. Du kan også drikke non-koffeinholdige urte te og friske grønnsaker juice, men unngå brus, kaffe, alkohol og fruktjuice.


Previous:nothing Next:mat til å hjelpe erektil dysfunksjon

Relaterte artikler


 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • kosthold for skrumplever
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
 • å spise for et sunt hjerte
 • lap band kosthold ideer
 • kilder av LDL kolesterol
 • porsjonskontroll og fedme forebyggende for barn
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
 • hjemmelagde godbiter for en kolesterol kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com