mat for raskt vekttap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-17
Starte en diett kan virke som en skremmende oppgave, spesielt når drastisk endre spisevaner. Noen av de beste vekttap mat trenger ikke å smake som papp. Det er noen viktigste mat grupper som er bra for vekttap og alle har flere alternativer som ikke vil gjøre deg til å føle fratatt under en diett. Ved å stikke til fiber-rik frukt, grønnsaker og hele korn, protein-pakket kjøtt, bønner og egg, og omfatter Omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt, kan din vekt-tap målet være nærmere enn du tror.

Fiber-Fylt Foods

Fiber er en av de beste fettet jagerfly tilgjengelig. Det hjelper deg til å føle full og regulerer fordøyelsen. Mens noen mennesker tror karbohydrater fienden når det kommer til vekttap, er fiber faktisk bra for vekttap. I tillegg til å hjelpe i vekttap, er fiber sies å redusere risikoen for flere sykdommer, som type-2 diabetes og hjertesykdommer. Fiber-fylt mat som er best for vekttap inkludere epler, havre, quinoa, Kale og linser.

Lean Proteiner

Lean proteiner er en annen mat som kan hjelpe deg å miste vekt. Proteiner hjelper kroppen å lage muskler, som vil hjelpe brenne fett og øke stoffskiftet, og dermed påskynde vektnedgang. Og som fiber, proteiner hjelper at du føler deg full. Studier viser at slanking kvinner som spiste ett egg hver morgen til frokost tapt to ganger vekten som de som spiste samme mengde kalorier til frokost, men ingen egg. Mange proteiner også har andre ernæringsmessige fordeler, slik som fiber og vitaminer i bønner. Kylling, fisk, magert kjøtt, egg og bønner er noen av de beste proteinene for vekttap.

Omega-3 rik mat

Ikke alt fett er dårlig i kampen mot ekstra pounds. Omega-3 fettsyrer kan faktisk hjelpe deg å miste vekt fordi de positivt påvirker insulin følsomhet, hjelper med muskel bygging og vekttap. Flere matvarer med omega-3 fettsyrer også skje for å inneholde masse proteiner, så du vil få vekt-tap fordelene ved begge. Disse matvarer inneholder laks, linfrø, valnøtter, soyabønner og kveite.


Previous:nothing Next:metabolske kosthold typer

Relaterte artikler


 • farene ved å være undervektig
 • matvarer som redusere mage fett
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
 • 1200-kalori diett planleggeren
 • tips og triks for å miste vekt raskt
 • Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?
 • matvarer som er svært høy i jern
 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • bivirkninger av acai kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com